tirsdag den 26. august 2014

Årets pilebegivenhed.

Sidste weekend tilbragte jeg i Vingsted jernalderlandsby, der igen i år dannede rammerne for Pilefestival. Som sædvanligt utroligt hyggeligt og inspirerende. Jeg fik snakket med rigtig mange skønne mennesker, som jeg har lært at kende gennem min interesse for pil. Dejligt med andre der deler samme glæde.
Jeg deltog i en enkelt woorkshop med Hanne Vistesen, hvor vi flettede bark kræmmerhus. Det har jeg jo godt nok prøvet før, men dejligt lige at ha materialet i hænderne, og jeg lærte da også en ny kant :-)
Så skulle jeg også lige prøve at flette med siv, da muligheden var til stede. En lille lomme til lavendel, som dufter dejligt.


Den fine lille beholder af bark måtte jeg nødvendigvis ha med hjem. Den er lavet af Dorte Steffensen fra Århus Flettekreds, hun laver bare så mange smukke arbejder.


5 kommentarer:

 1. Det er bare skønt at være sammen om fælles interesse. jeg nød også strikkecamp'en i weekenden.
  Det er kommet vældig frem med bark... Jeg har beundret bark-arbejder i Norge/Sverige... Er vore hjemlige træer leveringsdygtige i brugbart materiale?

  SvarSlet
 2. Det er sandsynligvis birkebark du har set i Sverige og Norge. Det her på billedet er pilebark. Det kan man fint høste i dk, jeg tror ikke det er muligt at anvende dansk birkebark. Jo har ikke prøvet det...
  Pilebarken høstes i foråret når saften stiger, det er faktisk et rigtig hyggeligt arbejde.

  SvarSlet
 3. Ser rigtig fint ud. Lyder til i havde en god weekend. Jeg var hjemme og nyde den sidste weekend med yngstesønnen, som nu er taget til Norge på højskole i 10 måneder. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var som sædvanligt rigtig hyggeligt :-)
   Spændende med højskole i Norge.

   Slet
 4. Jeg kom bare lige forbi.
  Fine ting.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god fredag.

  SvarSlet