onsdag den 30. juli 2014

Sådan en onsdag måtte gerne ha 48 timer

7 af mine skønne fletteveninder har været på besøg i haven det meste af denne onsdag. Det har været super dejligt selskab, og med masser af pil i hænderne har vi hygget os gevaldigt. Heldigvis var der ikke helt 30 gr. idag, så vi kunne sagtens holde pilen samarbejdsvillig.
Jeg flettede af Vestbirk Sø og ørkenpil, en fornøjelse som sædvanligt. Mon ikke den ryger hurtigt af disken...


tirsdag den 29. juli 2014

80 blomster....

Ikke mindre end 80 blomster er udbyttet i år af mine Acapantus, godt de blomstrer så længe. Jeg tror snart de har stået i en måned.


onsdag den 23. juli 2014

Flet tra la la...

Endelig et par dage med tid til flet, øj hvor er det skønt at ha pil i hænderne igen. Det har været varmt, så der skulle vandes undervejs. 
Bunden klar til opstagning.


Sideflet, dobbelt fransk med tilbageslag, det gik solen leg med Vestbirk Sø. Det er en fantastisk pil.



Middagspause... Godt der er skygge og havevander.


I blød i regnvandstønden inden kanten lægges.


Finito.. Låg med tre bag en kant med svensk variation. Rigtig slidkant i bunden, to greb i siderne og et greb i låget. Fyraften ;-)


søndag den 20. juli 2014

Diskrete striber i sommervarmen.

Et strikketøj må man jo ha... Især når der er sommerferie. Jeg kiggede i gemmerne og fandt en hel cone af noget marineblå super blødt garn, fra dengang Garnudsalg var et helt nyt fænomen. Det viste sig at være uld og Cashmere, ikke ringe. Jeg gik frisk igang med Liselotte 's nemme opskrift top Down. En følgetråd af en lidt dusche blå af Silk Mohair, frisk gik det derud af, super let og blød strik.
Kunne dog se på mit ene bundt af Silk Mohair, at lykken ikke varer evigt.
Vente.... Fredag, ind i bilen og til Gug. Ikke mere af samme farve, var forberedt for det var også fra gemmelagret. Men den søde ekspedient, kender ikke navnet, havde da råd for det. Bare brug en anden nuance i striber, og viste de gode prøver de har i butikken. Så nu strikker jeg glad videre... Toppen fik et lyst stykke, tænker om bunden skal ha et mørkt stykke...




lørdag den 12. juli 2014

Udsigt til 3 ugers ferie

Der er ikke så meget at sige, andet end det bliver skønt....



Fandt lige en rigtig fin tekst hos Fru Friis, tænker lidt om den kan bruges til noget broderi....






tirsdag den 8. juli 2014

Dagens ret - nyhøstet...

Når man nu ikke lige har nået at tænke tanken om aftensmad, så er det jo dejligt bare at gå ud og høste hvad man har... Sundt idag ;-)


Knapt så sundt var det i week-enden, hvor vi fik lov at fejre ældstes 27 års fødselsdag. Jordbærkagen er selvskrevet til sommer fødselsdag.



Han ville gerne fejre den hjemme, selv om han er flyttet for en del år siden, for som han sagde, var det sidste chance....
Gården er solgt, og vi flytter 1. Oktober. Det er ikke uden vemod at Himmerland forlades, 27 års fantastisk liv på landet. Et hus vi selv har sat i stand fra fundament til skorsten, og en have hvor hver en sten er vendt... Gode år med små børn, men alt for meget plads nu de er blevet store. Så et byhus i Sæby venter på at vi indtager det, og gør det til vores. En frimærkehave skal nøje planlægges, intet må gå til spilde. Det bliver også en spændende tid - men må nok se i øjnene at det kreative må vige for det praktiske denne sommer.
Så skulle bloggen blive forsømt, er det bare fordi jeg har travlt. Men jeg skal nok komme tilbage.