torsdag den 29. oktober 2015

Det kunne godt blive en vane

Sidste weekend blev tilbragt på en dejlig gård i Hvornum, sammen med mine skønne fletteveninder og så også lige Bent Vinkler
Vi havde kursus, præcis som sidste år i oktober, og det kunne meget nemt blive en god vane. Det er utroligt hyggeligt og lærerigt. Bent er super dygtig, og han er en rigtig god underviser. Der blev i hvert fald fremstillet mange flotte kurve.
Jeg var i det eksperimenterende hjørne, og legede med strandgods. Tanker jeg har haft rigtig længe, men nu var anledningen der.
En flad fad/bakke som jeg er rimelig godt tilfreds med. Den kommer nok til at stå med lidt årstidsbestemt pynt af en eller anden slags.
Jeg fik også lige afprøvet at flette med Skræpper eller Hestehov, det er sjovt at prøve andre materialer. Kurven blev skæv, men pyt. Jeg fik det prøvet, og det gav lyst til mere, så jeg skal på Skræppejagt.

2 kommentarer:

 1. Smuk kant og fint farveskift på den flade bakke. Den kan jeg snildt se med både skaller, kastanjer og andet i....
  Hestehov! Ja... det var da noget nyt. Hvordan skal den behandles for at blive fletteegnet?
  Det ser spændende ud. Rustikt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja hestehov er ny for mig. Når den samles tørres den, så bliver det som en tør pind. Når det skal bruges holder man det bare under vand ganske kort, og lader det trække 5-10 min, så er det føjeligt og lækkert. Og når kurve så tørre op igen, bliver det igen hårdt som en pind.. Så jeg tror det er holdbart nok. Og jeg kan nemlig godt li at det ser lidt rustikt ud.

   Slet