mandag den 28. december 2015

Nyt grej prøvekøres

Juledagene er forløbet som planlagt, lige dele hygge, afslapning, familiehygge osv.
Jeg blev bla. begavet med et tastatur, så er det spændende at se om det bliver et hit. Lige nu skriver jeg på det, og det er da godt nok en væsentlig forbedring, frem for at skrive på ipad.


Indrømmet, appel er altså bare gennemført. Vi er også kommet med på appel-tv, så kan man med et snuptag sætte ipad på tvskærmen. Gad vide om ikke jeg bliver nødt til at sætte en ny telefon på ønskelisten,.... det er altså bare smart når tingene passer sammen.


4 kommentarer:

 1. Lyder som om du også har haft en god jul.
  Jeg bruger altid tastatur til min ipad; jeg gider simpelthen ikke skriver på skærmen. Mit tastatur er et Logitech, der også kan fungere som skærmbeskyttelse.
  Apple er smarte... Og alt for dyre! Og så kan jeg ikke forlige mig med at være så fastlåst inden for deres system. Jeg hopper rundt mellem Windows, Android og Apple og henter det bedste i alle systemerne.
  Spændende om du bliver lige så opslugt af Apple som vores søn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk ønskede jeg mig også et tastatur der også var cover, men havde ikke helt præciseret det... Men er nu glad for det jeg har fået. Og ja du har ret, selvfølgelig er appel også en smule begrænset, men det er min kunnen bestemt også. Så det går på bedste beskub.

   Slet
 2. Hej Hanne, det ser altså spændende ud. Jeg kan også godt li apple. Godt nytår, håber det bliver med meget flet. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Også godt nytår til dig Dorte. Jeg troede jeg skulle flette i juleferien, men dertil er jeg endnu ikke nået...

   Slet