onsdag den 25. februar 2015

Tid til at indfri et gammelt ønske

En af mine sønner har gennem lang tid (faktisk år) kigget lidt skævt hver gang han har set mine igangværende projekter. Han har nemlig længe ønsket sig en islændertrøje.... Det har været syltet længe, sagen er nemlig at jeg ikke kan finde en opskrift. Det skal være en Knud Rasmussen model, som jeg har set hos Dorte.
Der er søgt på nettet og på biblioteket, og med en anden opskrift på islænder som støtte, kaster jeg mig ud i det. Lett lopi garnet er idag landet med posten, så der skal slåes masker op idag.... Nu skal det være.



En fin lille kjole er færdig, godt nok for stor endnu. Men babyer vokser hurtigt :-) Lene Holme Samsøe's skønne bog "Babystrik på pinde 3" har været et rigtig godt køb.





lørdag den 21. februar 2015

Da februar lige fløj forbi...

Dagene flyver afsted, jeg klamre mig til gulvet for ikke at falde af i svinget. Selv denne uge hvor der er vinterferie, foregår med tilbagestrøget grå frisure...
Det lille ventede barnebarn kom lige til tiden, og var frisk og dejlig. Altid skønt når det er vel overstået.
Så kunne vi jo med ro i sindet godt tillade os lidt ferie - 4 dage i Paris bekom os vel. Men en underlig fornemmelse at gå på gaden mandag morgen, og blive mødt med dagens avisoverskrifter.. Der var stor medfølelse i mandagens nyhedsudsendelser, selv om vi ikke forstår fransk var vi ikke i tvivl.



Ellers havde vi nogle hyggelige dage, hotel i Montmatre, tur til byens største loppemarkede, Eifeltårnet's udsigt, den nye triumfbue og meget andet.








Hjemme igen er det dejligt at se at foråret virkelig er på vej, og brænde er kløvet helt uden vores tilstedeværelse :-)






søndag den 1. februar 2015

Ny gravhund.

Så blev jeg færdig med den lille gravhund. Opskriften er velskrevet og hentet hos super dygtige Halager. Det er godt nok en lillebror til Carlo, jeg har snydt lidt med omgange og udtagninger, da hunden snart flytter ind hos en nyfødt. Mon ikke storesøster finder et godt navn til hunden..