lørdag den 30. maj 2015

Det tager lang tid at strikke en lang trøje.

Endelig er jeg blevet færdig med trøjen til min mellemste søn, der i lang tid har ønsket sig Knud Rasmussen trøjen. Mønster kunne jeg jo ikke finde, men jeg har gjort mig umage med at lave strikkeprøve, regne ud, tage mål og tænke tanker. Det lønner sig, for den er godkendt i første forsøg. Den er lang.... men det har ham ønsket sig, for han er en lang knægt.


mandag den 25. maj 2015

Jeg er her stadig, bare mere som byggemand Bob....

I denne tid kører der en reklame for Stark - "det skal bygges væk" den griner vi en del af her i huset. For her bygges på fuld tryk, og vi bruger alle ledige minutter af dagen på det..
Så derfor ligger bloggeriet lidt stille pt.
Så var det lige jeg løb i en ordentlig omgang forkølelse denne weekend, og så kom synålen frem :-) det må vist kaldes en sidegevinst.
Quilte-skraldespand.... ja nu er hun da helt bims... men det var hvad det blev til igår. Man kan faktisk google sig frem til vejledningen. Jeg havde nu set den hos min dygtige søster, og sådan en tingest måtte jeg da lige prøve. Så var der også lige anvendelse af lidt broderi
:-)

ovenfra
 
 
nedefra

 
indefra
 
 
udefra
 
 
altså en helt igennem uundværlig ting forstås :-)
 
Så er det store spørgsmål så hvad jeg nu skal bruge næste broderi til???
 
 
Jeg må lægge hovedet i blød, måske en lille pung til bankomønter som min gamle mormor engang havde broderet (har den i gemmerne et sted) eller noget helt andet.

 

søndag den 3. maj 2015

Dagens kurv fra omvendtslev...

Igår var det pilens dag, ifølge pileforeningen. Det blev desværre ikke til noget stort offentlig arrangement for flettekredsen, det har vi vist alle for travlt til. Jeg drog dog alligevel sydover, for at tilbringe lørdagen i allerbedste selskab med Tante pil. Der var tid til flet udendørs i det gode vejr, tid til at kigge får, høns og kæmpe have, og ikke mindst tid til den gode snak. Så kurven måtte gøres færdig idag. Nu går jeg så bare og brygger lidt på en hank af en slags... Det tager tid at få gode ideer og finde det rette materiale.


Og hvor var det så lige det der med omvendtslev??


Det gode vejr gav denne fantastiske spejling, som jo i virkeligheden ser sådan her ud.... :-)