mandag den 11. januar 2016

En længe ventet sildebenshank

Jeg fik flettet en enkelt rund kurv i min juleferie, siden da har den stået udenfor og ventet på en hank. En hank kan gøre kurven færdig, harmonisk og hel... men en hank kan også ødelægge et ellers pænt flettearbejde... og da jeg jo har været lidt udfordret på teknikkerne og rutinen det sidste år, har den altså stået og ventet på tid og mod. Nå men det gik jo egentlig meget smertefrit trods alt, og jeg syntes den klæder kurven.


Jeg har også fået strikket en poncho færdig, og afleveret som fødselsdagsgave til min svigerdatter. Håber den bliver brugt nu hvor det er ved at være koldt. Dejligt strikkearbejde, som går rigtig hurtigt på pinde nr. 7.


I tirsdags var jeg på Skals, som sædvanligt rigtig hyggeligt. Jeg syer på dækkeservietter som snart er færdig, og så kommer der da også et billede af det. Ellers blev vi sendt hjem med en udfordring, vi skal igang med at sy puder, og tankerne om design og teknik kører på fuld tryk. Jeg mangler en aflang pude 30x60 cm til min lænestol. Jeg tænker på noget med en flok stære... så der googles og tegnes og tænkes videre.


2 kommentarer:

 1. Meget velproportioneret kurv. Og hank inkl fæste er smukt arbejde... Se med mine øjne.
  Den poncho må da gøre godt i det vejr! P. 7 er effektivt, men ikke en fornøjelse. Jeg kan bedst lide p 3-3,5. Maks 4!
  Jeg kommer ikke på Skals foreløbig. Skals-broderi kurserne er optaget... Måske til næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Jeg er nu helt glad for tykke pinde, det giver dejlig fart i strikketøjet :-)
   ja kurser på Skals er eftertragtede, faktisk var jeg på venteliste i 3 år.
   Måske er der en fordel ved at melde sig ind i elevforeningen, jeg tror man så får tilbudt kurser lidt før de slåes offentligt op. Så vidt jeg ved koster det kun 100 kr. At være medlem.

   Slet