mandag den 22. februar 2016

Ferielukket....

Jeg er så heldig at holde lidt vinterferie i denne uge. Bare sådan til afslapning og hygge, intet er planlagt. Jeg har været igang med strikkeprøve på "kurveflet" det var jo et must bare alene for navnets skyld.


Jeg er vild med strukturen, så opskrift fra Maries ideer er købt, og den lokale strikkebutik skulle ha et besøg - så er der ferielukket.... hm. Jeg bliver nok nødt til bare at strikke videre på den jeg er igang med så. Ærgerligt, når man nu er så utålmodig for at komme igang.


Men det gode er så at jeg alligevel ikke er arbejdsløs :-)
Jeg har flettet en bakke, faktisk en genbrugsbakke. Da første udgave havde været under behandling af en hund. Godt at bunden var uskadt, og godt at jeg lige havde et bundt pil til at stå, der trængte til at blive brugt. Jeg har lavet mange af denne type, det er altid en fornøjelse, da nærmest intet kan gå galt.


 Hundemad :-)


Ellers det jo også til for pilehøst. Jeg har fået lidt hjem, der nu er sorteret og klar til tørring. Da mit lagerplads er ganske begrænset, tror jeg jeg nøjes med et for i år. Så må jeg jo ud og købe når det er brugt. Men dejligt at gå og nyde synet af den friske pil og det flotte farvespil.


Der er gjort klar til en brændekurv, det ser ikke ud af så meget endnu, men om et par uger skal der flettes igen.


4 kommentarer:

 1. Dejligt med nyt pil til lageret, jeg er også færdig med at sortere mit. Jeg har også pil i blød i rør, håber det når og bliver blødt op til vi skal flette. Ser rigtig spændende ud det strik. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er med at være klar, det varer jo ikke længe inden vi mødes igen. Glæder mig.

   Slet
 2. Det flettemønster er bare flot. Jeg tror, jeg har bladet.... Men havde ikke mod på at kaste mig ud i det!
  Oh.. uh... den kurv er godt nok medtaget... Flot gendannelse!
  Og klar til næste projekt... Jeg tror, du har mere styr på pil end på garnlager!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil nu ikke påstå jeg har så meget styr på pilelageret, pt. Står det i min mors garage. Men jeg håber da jeg på et tidspunkt får lavet lidt plads i kælderen..

   Slet