onsdag den 23. marts 2016

Små skridt...

Der sker ikke så meget på den kreative front lige nu, selv om der da bliver strikket lidt hver dag. Jeg er ved at være ved vejs ende med flet mønster trøjen. Så er der bare lige lidt montering... Hmm jeg bryder mig ikke meget om at sy sammen. Men det ska jo gøres før jeg kan færdigmelde. Hestetømmekant er nu meget hyggelig.


9 kommentarer:

  1. Hyggelig blog du har - god påske

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Thyde, jeg skal da lige over at kigge hos dig :-) og go påske.

      Slet
  2. Hej
    Sikke en dejlig og hyggelig blog du har . Hvor er du kreativ , både med strikke pinde som pile- pinde . Kan se du var ved Rubjerg knude. Var I oppe i fyret ?
    Dejlig påske
    Kh Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Marianne. Det dejligt at have flere ting at vælge imellem, så bliver det aldrig kedeligt.
      Vi var ikke oppe i fyret, de arbejdede stadig på det. Faktisk troede vi de var ved at fjerne toppen.. Men vi skal da helt sikkert derop og se det i løbet af sommeren.

      Slet
    2. Vi har været deroppe ved fyret igennem 21 år , med års mellemrum. V var der igen i efteråret og tager bestemt også en tur forbi, når vi skal på ferie i Nordjylland i August . Det er sådan en fantastisk natur ..

      Slet
    3. Ja det er virkelig et smukt sted. Jeg tror desværre ikke fyret står mange år, før det skrider i havet.

      Slet
  3. Det flettemønster er altså flot. Og hestetømme er altid en fin finesse. Du må have gang i monteringen... Glæder mig til at se resultatet!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, heldigvis går det stærkt fremad. Men det får lige lov at vente til påskeferien er overstået.

      Slet
  4. Hej Hanne, det ser rigtig flot ud med det fletmønster. Gør det trøjen lidt "tykkere" med fletstrik ? Håber du har haft en god påske. KH Dorte

    SvarSlet