lørdag den 9. april 2016

Og der filtes

Jeg finder en del inspiration på Pinterest, der er bare så mange skønne billeder, og man kan hurtigt dvæle der i en time eller mere... afslapning. Mange billeder gemmes, og nogen lagre sig mere end andre. Der er en del filt at kigge på.
Jeg har en kæmpe kurv fyldt med uld i mange farver, dejligt når filtelysten lige melder sig en fredag aften. Jeg har filtet en beholder af en slags... en ballon er brugt som model.


Det er så skønt at arbejde med uld, vand og sæbe. Jeg tror der skal laves mere. Da denne var tør, fik den så lidt opmærksomhed med nål og tråd i går aftes. Og en gammel metalknap fra knappedåsen. Måske er den færdig, måske syes der videre....


Jeg hentede en pakke på posthuset igår, jeg har nemlig gået og glædet mig til endnu en bog fra Lone Vitus. "Balders bog" og jeg er allerede igang, jeg er bange for den er læst på kort tid. Så var det godt jeg også fik "under landet" med, den har jeg godt nok læst, men den tåler bestemt en gentagelse. Selv om det faktisk er et temmelig grotesk historie. Heldigvis er det weekend, så der er plads til lige det jeg har lyst til. Læse, filte, flette..... 


6 kommentarer:

 1. Den er så fin den beholder, og broderiet gør den bare så flot. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte, det er lidt sjovt at eksperimentere med.

   Slet
 2. Aj hvor de flotte dine filt skåle/beholdere ...det er godt at følge med her
  god aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Thyde. Det er jo ind imellem en blandet landhandel, men sådan er livet. Dejligt der er så mange ting der skal prøves.

   Slet
 3. Du ekperimenterer da... Fin skål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja jeg har altid haft svært ved ikke lige at afprøve nyt materiale.

   Slet