søndag den 14. august 2016

Opsamling af lidt af hvert om dit og dat

Jeg er ramt af lidt blogudfordringer pt.. jeg plejer jo altid at blogge fra min ipad, da jeg egentlig ikke gider tænde min pc når jeg har fri. Mine fotos plejer jeg at snuppe fra Picasa... og der er så problemet, da jeg har fået alle fotos flyttet til Google fotos. Jeg har ikke lige fundet ud af hvordan jeg så får fat på billederne til mine skriverier her på siden - så nu fra pc...
Jeg har rullet og rullet og rullet, i alt 70 nye nuancer er blevet ordnet, sorteret og kommet i skatte-kisten, det er jo et fantastisk syn.

Jeg er også blevet færdig med et lille broderi fra Elin's skønne bog. En lille blomst med forskellige gobelinsting, jeg er godt tilfreds med resultatet, som vist skal sættes ind som forside i en lille notesbog - tror jeg nok.
Jeg er blevet færdig med hele 4 tankestreger :-) ----. De mangler bare at blive vasket, så kan de afleveres til børnebørnene. Så håber jeg bare de passer både børn og dukker.


6 kommentarer:

 1. Hej Hanne, jeg har også problemer med ipad, også med at kommentere, så jeg må også altid til pc. Dejlig at få nogle flotte broderigarner og det ser rigtig god ud når de ligger i den kasse, også nemmere at overskue farverne. Det er nogle rigtig fine kurve du har lavet i sidste indlæg. De kjoler må pigerne da blive rigtig glade for og så når man kan få til sine dukker også. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er træls når teknikken driller. Det er som om at blogfunktionen ikke helt er tilpasset ipad - men det må da nødvendigvis komme.

   Slet
 2. Hvor er det hele fint, farvesorteret broderigarn, broderi og kjoler i flere størrelser. Du er meget aktiv :-) God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Margith, nej jeg keder mig aldrig.

   Slet
 3. Bare at kigge på sådan et garnsortiment får humøret til at stige!
  Hvor er din blomst fin. Gløder mig til at se hvad du sætter den i. Jeg har ikke fået afsluttet/monteret nogen af mine broderier Jeg er bedre til at få strik gjort færdig!
  Krydser fingre for at de fine tankestreger passer alle. De ser bar så godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej monteringsarbejde er heller ikke 1. Prioritet her. Lige nu vaskes der tankestreger, så der er snart klar til aflevering.

   Slet