søndag den 24. juli 2016

Den røde tråd

Sommerferien nydes i fulde drag, især nu hvor sommervejret også er med. Men regnvejret har givet tid til kreative nørklerier.
Jeg har broderet et flag, jeg købte på Skals.


 

Jeg var ikke tilfreds med flagstangen.. på en eller anden måde var den bare for pæn. Jeg er mere til det rustikke, så det blev en afbarket pil med filtet flagknop.


For at blive i den røde tråd, har jeg også lige fået syet en bunke hynder til sønnens båd. Dejligt det kom på plads inden sommerens togt.


Lidt udflugt er det da også blevet til. Vi har været en tur på Ærø, jeg har aldrig været der før, så det var bestemt på tide. Det var super skønt, tilbagelænet ø-tempo, solskin. De smukke badehuse inspirere vist til noget broderi. Hanne Schrøder har lavet de skønneste akvareller.







mandag den 11. juli 2016

En tankestreg i sommerferien

Sommerferien er indledt her i Sæby med regnvejr og en gevaldig forkølelse. Så aktivitetsniveauet er indstillet derefter.
Jeg blev absolut forelsket i Ulla's tankestreg, og måtte en tur i den lokale garnbutik. Opskriften er fra Geilsk og garnet er uld/bomuld, og helt fantastisk lækkert at arbejde med. Jeg var nødt til lige at sætte igang..


Jeg er startet med str. 2 år, men skal da vist også lige ha garn til str. 4 nu jeg er igang. Perfekt til sommerferiestrik og eventuelle bilture sydover, hvis det bliver ved med at regne..
Jeg nåede knap færdig med det sidste projekt, mangler lige lidt hestetømmekant og montering... Men det når jeg nok inden ferien er ovre.


Jeg har også haft gang i en lille reparationsopgave. Jeg blev kontaktet af en dame der havde en vugge af ældre dato, der var lidt flet der var gået op ved himlen. Det er dejligt når nogen har tillid til man kan klare sådan en opgave. Det var nu ikke så svært, men selvfølgelig kræver det lidt håndelag. Og vuggedamen blev så glad for resultatet, dejligt.


Jeg vil lige vise et billede af min mest underlige blomst.. Jeg fik den af min søster sidste år. Hele vinteren har den lagt i en æske i kælderen. Da jeg kiggede til den hen på foråret, så den rimelig død ud. Men den fik en chance, blev lagt i en potte med muld, og fik en sjat vand i ny og næ. Pludselig en dag var der en lille stilk på vej op, og så fik den ellers fart på. 50 cm dd. Gad vide hvor langt den kommer på en sommer. Den visner igen og skal igen i æsken i kælderen til vinter.


mandag den 4. juli 2016

Hvad byder du uventede gæster...

Vi havde rigtig fint besøg i weekenden... godt nok havde vi hørt der var musikfest i byen, men morgenvækning i den kaliber, det var en overraskelse af de gode. Tivoligarden varmede op lige uden for vores hjem, så bliver man da glad.




Et tætpakket program, med musik på 4 scener indenfor gåafstand, 700 musikere i byen, det var ganske overvældende. Vi nød det hele lørdagen, hvor vejrguderne kunne holde sig :-) desværre gav det vand søndag, men der var vi vist også mætte.