onsdag den 28. september 2016

Onsdagsfletterier

Endelig blev der tid til flet igen. Jeg var til træf i lørdags, og fik flettet et stor oval kurv. I dag kom hanken så på, det er dejligt at starte dagen med at lave hank, da det er lidt krævende. Men heldigvis gik det ok.




Jeg får altid blødt rigeligt pil op, og det er lidt af en udfordring at få det brugt.. så fletteriet fortsatte det meste af dagen. En rund kurv flettet af Lauerbærpil, en ny sort for mig.






De sidste rester blev brugt til en lille Zarzo kurv, den kræver ikke mange pil, og er hurtig at lave. Og de sidste 9 pil gik i en lille rangle.




Jeg er så heldig at ha fået Sussie Haumann's nye bog Urban. Så turen gik i den lokale strikkebutik så jeg kan komme i gang med model Århus. Det ser også ud til at vejret slår om, så der blive brug for et lunt tørklæde.




mandag den 19. september 2016

Når opskrifter lokker...

Jeg har strikket en dejlig lille babytrøje, Vincent fra Rasmilla. Det er en fornøjelse at sidde med en velskrevet og gennemtænkt opskrift. Indledningen siger "læs ikke opskriften igennem inden start, den giver absolut ingen mening" ja så er nysgerrigheden vagt her. Restegarn af blødeste Alpaca, og nogle hyggelige timer er brugt. Det hele er strikket sammen, hvilket passer mig fantastisk, da jeg ikke er fan af sammensyninger.



 



Mit lille broderi har fundet sin plads i en notesbog. Så er der klar til at blive noteret - et eller andet vigtigt :-)