fredag den 5. januar 2018

Så starter vi på en frisk

Lige pludselig løb dagene afsted med mig. Det har været en skøn juleferie, hvor der er blevet sovet til det blev lyst. Der er sket en hel masse og overhovedet ingenting. Julen er pakket sammen i kasser, resterne er ryddet af vejen, og det overvejes om ikke det sidste chokolade skal ud. Nej jeg tror vi spiser det alligevel :-)
Lidt aktivitet var der da alligevel i ferien. Jeg har igen været ude og høste en god bunke pil. Dejligt med frisk luft, og fysisk aktivitet. Og tanker om nye fletterier.
Jeg har ikke fået flettet noget særligt i ferien, kun lidt rester er brugt. Det kunne lige blive til en lille let børdkurv.

Der er blevet strikket lidt til den lille dreng der er i vente i familien, og det er jo noget at det allermest hyggelige at ha på pindene. Et par bukser og en lille sømandscardigan, med lidt støtte fra Lene Holme Samsøe's Babystrik på pinde 3 og et par billeder fra pinterest. Det ser da indtil videre rimelig rigtigt ud. Sømandsboblerne er sjove at strikke, det har jeg ikke prøvet før.

Ja så er det jo også blevet til et par farmorvanter - igen - denne gang uden foto, de er taget i brug, og nøjagtig mangen til det første par. Og dem her passer jeg altså bedre på.

Jeg har bestilt garn til næste strikke projekt, ja jeg kunne altså ikke lade være da jeg så Hanne Rimmen's skønne model. Jeg har tidligere strikket en trøje af hendes design, og det gør jeg gerne igen. Prisme hedder den, og jeg har bestilt ved Garn-garagen, der har både mønster og garn.
 
Et lidt sent godt nytår ønskes herfra med et billede af en dejlig julegave, som jeg glæder mig til at nyde i haven til sommer. Indtil videre bor den indenfor med en lyskæde indlagt.2 kommentarer:

 1. Sådan er ferie går alt for hurtigt ben at gå på...
  Fint børnestrik.. Og den trøje har jeg også haft kig på. Den står så smukt grafisk.
  Lige som din lyslygtes mønster træder elegant frem med lyskæder i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har helt ret, det er noget grafisk smukt i det mønster. Jeg glæder mig til pakken kommer. Og skynder mig at blive færdig med babytrøjen. Hep hep.

   Slet