onsdag den 25. februar 2015

Tid til at indfri et gammelt ønske

En af mine sønner har gennem lang tid (faktisk år) kigget lidt skævt hver gang han har set mine igangværende projekter. Han har nemlig længe ønsket sig en islændertrøje.... Det har været syltet længe, sagen er nemlig at jeg ikke kan finde en opskrift. Det skal være en Knud Rasmussen model, som jeg har set hos Dorte.
Der er søgt på nettet og på biblioteket, og med en anden opskrift på islænder som støtte, kaster jeg mig ud i det. Lett lopi garnet er idag landet med posten, så der skal slåes masker op idag.... Nu skal det være.



En fin lille kjole er færdig, godt nok for stor endnu. Men babyer vokser hurtigt :-) Lene Holme Samsøe's skønne bog "Babystrik på pinde 3" har været et rigtig godt køb.





4 kommentarer:

  1. Ja... det er jo længe siden vi mødtes i Gug, hvor du også kiggede garn til en islænder...!
    Kan du ikke hente inspiration til masker mm. i bogen Islandsk strik?
    Rigtig god strikkefornøjelse med arbejdet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja Anne, mit strik går lidt langsommere end hos dig ;-) men lidt sker der da heldigvis. Jeg har kigget i bogen om nordisk strik, og så har jeg vist strikket 5 trøjer i Lett lopi, så dem vil jeg også skele til, så det går nok. Ellers spørger jeg bare specialisten :-)
      Planen er at strikke rundpind hele vejen, og så klippe op til ærmegab.

      Slet
  2. Hej Hanne glæder mig til at se din, det var også det billede jeg gik ud fra og så et mønster fra en trøje jeg tidligere havde strikket for Mads. Jeg strikkene også på rundpind og klippede op til ærmegab. God fornøjelse. KH Dorte

    SvarSlet
  3. Har du skrevet en opskrift ned? :)

    SvarSlet