søndag den 16. august 2015

Når man ikke ved om det er en ommer....

Faktisk har trøjen lagt færdig et stykke tid, monteret og vasket og klar til brug... Jeg ved bare ikke helt om det bliver et hit. Den er strikket i super lækker Isager Merilin garn, så bliver den ikke taget i brug, tror jeg garnet skal genbruges - ikke fordi jeg gider trevle op.
Den er lang og kropsnær, nærmest ribagtig i hele strikket, og det er nok det jeg ikke helt ved og jeg gider. Et andet alternativ er jo at forære den væk til en slankere model. Det må tiden vise.

I gården på den anden side af gaden, står de skønneste duftbomber man kan tænke sig. Der står 4 kæmpe Engletrompeter, og lige nu er de helt fyldt med de skønneste blomster. 
Det er en fryd at gå derover og nyde synet og duften. Jeg har selv en enkelt engletrompet 
tilbage fra min gamle haven, den har haft en lidt hård sommer, så den blomstre sikkert først
engang i efteråret. 


Ind imellem kan man jo godt savne den gamle have med al dens blomsterflor og liv, men jeg husker også godt hvor mange timer der gik med pasningen.. Det har jeg jo slet ikke tid til i 
år, når alle ledige stunder bliver brugt på ombygningen. Men jeg har helt klart fået øjnene 
lidt mere op for blomster, træer og buske rundt i byen som jeg blot kan nyde synet af, uden at bekymre mig om pasningen.

Naturen omkring Sæby er skøn, sidste weekend var jeg lige på en lille cykeltur op over Gedebjerg. Fantastisk udsigt over Sæby og Frederikshavn.


En tradition i Sæby over hele sommeren er at flaget på havnen spilles ned hver aften kl. 21. Sidste søndag var sidste omgang i år. Sommeren går på hæld, det må vi desværre nok indstille sig på. Men en smuk og stemningsfyldt aften på havnen var det.
4 kommentarer:

 1. Flot strik. Måske lidt svært at forholde sig til om det er behold eller ej, så længe det ikke er trøjevejr?
  Fantastisk flotte trompeter! Ja, naturen omkring Sæby er skøn. Man kan lige se kirken titte op på billedet fra Gedebjerg.
  Mere stemningsfuldt en at spille solen ned en lun sommeraften med folk siddende rundt i bådene med et godt glas, og publikum rundt om på molen...
  Desværre slutter sommeren... men åbenbart bedre end den hidtil har været!

  SvarSlet
  Svar
  1. Trøjevejr kan jo komme før vi får set os om, så er det godt at være klar. Men lige nu nydes det endeligt med sommer.

   Slet
 2. Hej Hanne, Flotte billeder fra Sæby, og også flot strik. Jeg kender godt det der med ikke lige at vide om trøjen bliver et hit, tror jeg har et par trøjer til at ligge inderst i skabet, fordi der lige var et eller andet.... KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte. Ja det er lidt ærgerligt hvis ikke de bliver brugt, så kan man lige så godt glæde en anden med en hjemmestrikket trøje. Det er også nemmere at forsvare at strikke en ny :-)

   Slet