onsdag den 4. november 2015

Hvad jeg har gang i?

Igår var der broderidag på Skals, super hyggeligt som sædvanligt. Der er altså en helt speciel ånd i det hus, det oser af kreativitet og historie. Og man har bare lyst til at blive der. Hvis der er noget jeg fortryder i livet, er det nok at jeg ikke gav den kreative side mere opmærksomhed som ung. Det kunne ha været fantastisk at ha gået på håndarbejdsseminariet.
Men jeg får heldigvis lidt i små dosis nu, så er det bare om at nyde det. Og jeg har da vist fået gang i et par projekter.... Det kan være svært at begrænse sig, men her er den bunke jeg arbejder på lige pt...
2 stk. "Dinner for two" med hulsøm og broderet kornaks. Trøje a la forbrydelsen til Sif. Toilettaske syet i voksdug. 4 stk. Servietter med julehjerter af tryk kombineret med broderi. Re-design af kedelig grå cardigan med franske knuder og nye knapper. Og så lige 6 dækkeservietter i cowboy der skal ha broderet blomstermotiver. Nå ja, der ligger også en mus et eller andet sted og venter på tilbehør.


Jeg keder mig aldrig - og hold da op hvor jeg nyder at have lidt mere tid til alt det sjove.
Der kommer bedre billeder når tingene bliver færdig.

På Skals var der en helt fantastisk buket i dagligstuen, der bare passede helt perfekt ind.

4 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se færdige resultater. Den er bare dejlig, den specielle stemning vi møder når vi åbner døren til Skolen på Skals. Glæder mig til vi snart skal flette sammen igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Dorte det bliver godt. Snart skal pilen blødes op, så jeg er gået i tænkeboks med hvad projektet skal været..

   Slet
 2. Du indhenter da den kreativitet, du ikke nåede i de unge år!
  Spændende projekter. Du får sørme noget ud af dine ture til Skals. Dejligt at læse om. Glæder mig til at se mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Noget indhenter jeg vel, men hold da op det er dygtige damer jeg er kommet iblandt, mange af dem har også gået på Skals i adskillige år.. Så jeg har meget at lære.

   Slet