fredag den 21. april 2017

Nye tiltag

I disse dage slider jeg med indretning af vores 1. sal. Planen er at udleje ferielejlighed til sommer-
turister. Airbnb er taget i brug, selv om jeg synes det er lidt besværligt. Men jeg har heldigvis kyndig hjælp at trække på. Og jeg tror snart vi er klar.
Der males, møbleres, indkøbes nyt og gammelt, findes ting i gemmerne osv. det er rigtig sjovt. Jeg har fået et par gamle billeder, som får nyt liv i passepartout og rammer, det må jo gerne være lidt lokalt at kigge på.

Håndarbejde har lidt trange dage, men helt stille står det aldrig. Jeg har broderet det første stykke fra Tilles. Et lille grønt gæstehåndklæde, med en kendt og lidt sjovt motiv.


Strikkekurven er godt nok kedelig pt. indeholder kun en halstørklæde der skal ha strikket en hestetømmekant. Det burde jo ikke tage så lang tid, men det frister ligesom for lidt.. 


Jeg er fristet af noget andet... jeg så så fin en strikkeprøve hos Strikogsting. Annette Danielsen's gadebillede som bare er så fin. Bogen var på bibliotekets hylde, en kort stund, nu ligger den hos mig. Så jeg overvejer om jeg skal forsøge at bruge mine rester til et lille babytæppe med de smukke firkanter. Eller jeg skal smutte på indkøb efter garn til trøjen...

I haven er jeg i gang med at flette et par hegn, ikke nogen til mig selv i denne omgang. Men måske jeg skal ha nogen næste år.

2 kommentarer:

 1. Du har mange jern i ilden!! Det bliver spændende med udlejningsdelen. Dejligt billede af vandmøllen.
  Smukt lille broderi! Strikkekurven må føles sig lidt afvist p.t. Sjovt som man kan have perioder, hvor ideerne har forladt hjernen! Jeg er glad for at jeg fik de norske trøjer, for jeg synes ikke, der rigtigt er nogen projekter, jeg har lyst til at kaste mig over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo svært at begrænse sig med det man synes er sjovt.. heldigvis har jeg sjældent prøvet at kede mig.
   Og det er dejligt at have afveksling. Og som du engang imellem udfordringer med de norske trøjer, det kan der også gå sport i.

   Slet