onsdag den 7. marts 2018

100.000 er da ikk så ringe endda

Sjovt jeg lige landede på siden og så de 100.000 sidevisninger. Det er da vildt mange i min verden, og ikke ret mange når jeg kigger rundt i blogland. Bloggen har eksisteret siden 2012, hvor jeg startede forsigtigt ud. Jeg får ikke lavet vildt mange indlæg - 2-3 stykker om måneden, men det er tilstrækkeligt for hvad jeg har på hjeretet. Jeg er rigtig glad for min blog, og kigger faktisk af og til selv tilbage, for lige at se hvornår det nu var.... Nogen derude kigger også med, håber I også har fornøjelse af siden. Især er det jo dejligt når nogen tager sig tid til at skrive en lille hilsen. Tak for det.I weekenden havde jeg besøg af et par kreative piger, vi havde aftalt en filtedag. Uld er et skønt materiale, og jeg tænker hver gang jeg får det frem, at jeg da skal lave noget mere.. og så går tiden alligevel. Men dejligt når det så lykkedes. Vi filtede en stime Røvspætter, så nu har jeg 3. Glæder mig til vi skal sidde på dem i haven, foråret kommer vel lige om lidt.


Jeg faldt lige over en idé fra Stof og Stil, der også lige blev afprøvet - påsken nærmer sig jo, så et par sjove kyllinger er kommet frem.
2 kommentarer:

 1. Tillykke med milepælen. Jeg husker også overraskelse over at nå så langt... Og det tal voksede bare stille og roligt 😀
  Jeg er helt vild med dine røvspætter. Lige noget for en der har boet i rødspættebyen 😉
  Skønt med hyggeligt samvær over sådan et projekt.
  Og det bliver vel forår en gang....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja det tikker bare afsted... imedens vi venter på bedre vejr. Idag er det skønt i Sæby. Sneen blænder i fantastisk sol.

   Slet