onsdag den 18. april 2018

Julen vare lige til påske, og derefter kommer det gode vejr...


Jeg har været igang med at brodere juletræ. Det er et mønster fra Tilles, som jeg købte før jul. Det skulle så næsten blive påske før det blev færdigt... men så kan det jo heldigvis være klar til næste jul. Det skal lige syes til en pose, hvor der måske skal være godter eller hemmeligheder i.


Jeg er fluks gået igang med endnu et lille broderi. Jeg fandt et rigtig fint lille mønster på de skønneste Bellis her hos Kontrast i stil og stof. Billedet er også derfra, min udgave følger senere.
Endelig er det gode vejr også kommet her til byen, det har ladet vente på sig her ved kysten. Så selvfølgelig er der blevet plantet en del af de fine små Hornvioler.

Jeg er blevet færdig med at sortere det høstede pil, og noget af det kraftige er brugt til en kæmpe kugle. Det er altid en udfordring for mig at flette kludderflet, men en go øvelse.

Haven tager mere og mere form. Endelig er vores nye terrasse blevet monteret, det er dejligt at være nået så langt. Så kan vi komme videre med områderne omkring. Under terrassen har vi lavet en brændevæg, som dækker for opbevaring af ting og sager under terrassen.
Jeg har længe gået og flyttet rundt på 3 gamle murtreller. Ideen har været der længe, og nu blev tiden så til at gøre noget ved det. Et dejligt bord til at potte blomster om på, og et opbevaringssted til potter, kander, dimser og alt muligt andet.

4 kommentarer:

 1. Wouu hvor er det fint, det hele. Flot terasse, den passer super godt til huset. Dejligt med forår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conni. Ja foråret lader nu lidt vente på sig her.

   Slet
 2. Sødt og sjovt juletræ.. Den pose kan gemme på mange hemmeligheder.
  (Jeg vil slet ikke nævne mit julebroderi!)
  Flot terrasse; dejligt at kunne sætte sig ud, når vejret indbyder. Og smart med opbevaring under gulvet.
  Her er haveprojektet "fjern gamle blade og grene" så jorden er klar til nye buske og planter. Og føj, hvor skal der fjernes meget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo heldigvis stadig lang tid til jul, så du når sikkert også i mål. Ja det er et stort projekt I er igang med, men fantastisk når man når til at plante igen.

   Slet