onsdag den 27. juni 2018

Sundhed - uden løbesko

Søndag morgen stod jeg op allerede kl. 6 - alt for tidligt på en fridag. Men da jeg kl. 6.10 sad på denne plads og flettede på en kurv, så var det da en helt igennem fornuftig beslutning at stå op. Stilheden, fuglepip og fiskeplask. Duft af kaprifolie, roser og opblødt pil. Det er virkelig mental sundhed på højt plan.
Jeg fik gjort en kurv færdig. Sideflet af Hestehov fra sidste år, som jeg først nu får brugt. Men så kan jeg jo roligt komme ud og høste mere af den slags, nu det er afprøvet og godkendt som et godt materiale.
Jeg har været flittig med barkhøst i år. Hele 3 ture er det blevet til, selv om vi den ene gang var ved helt at regne væk... utroligt at det lige kunne rammes i år med alt det sol vi ellers har. En masse dejlig bark hænger nu til tørre rundt omkring. Her et billede af den samlede høst.
Jeg har også lige fået flettet en beholder af dugpil fra fryseren.
Lidt broderi er det også blevet til. Stærkt inspireret af det gode vejr, tog jeg mig selv i at gå og synge Birte Kjærs "Sommer og sol" - så det blev lige omsat til lidt sting på en gammel dug fra genbrugsen.

Det er onsdag, det er fridag og kaffen nydes til duften af den skønneste rose.


2 kommentarer:

 1. Livsnydelse og mental sundhed kræver ikke løbesko. Heldigvis! Det er så vidunderligt ved åen. og duftene er sommerminder for mig.
  Smukt flettearbejde.. som altid. Ja, utroligt et du lige skulle ramme regnen... men det bark må da tørre totalt ud nu!
  Så fin og sommerlig og sirlig en lille serviet.
  Nyd kaffen og det der er tilbage af fridagen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, for dine altid søde kommentarer. Ja barken tørrer helt ud, det skal den også, ellers mugner det. Så bliver det bare lagt i vand en lille time før det skal bruges. Så det er langtidsholdbart hvis det hænger tørt.

   Slet