tirsdag den 28. februar 2012

En lille kop forår


Det er ikke til at tage fejl af, der er altså forår i luften. Jeg har været ude og sætte næsen ned i staudebedet, og der sker ting og sager. Det er bare så dejligt at se frem til.

Det er også dejligt at se frem til en frionsdag imorgen, især når jeg har fået en pakke med posten:-)
Jeg har fået nye stiklinger fra en fletteveninde. Det er ørkenpilen som kan blive helt lodden hvis den får de rette betingelser - og det håber jeg det er her på min matrikel det findes...

5 kommentarer:

 1. Hej Hanne
  Det ser altså flot ud med sådan en flettet kop med blomster, det er bare så flot det du fletter.
  Her pibler det også op af jorden, man skal være lidt forsigtig når man river i haven efter vinterens storme.
  Håber I får en god flettedag på lørdag.
  KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Dorte. For mig er det faktisk en udfordring at flette småt, og bruge den tynde pil. Men det har du vel efterhånden set at jeg plejer at sidde og svede med nogle tykke pil:-)

   Slet
 2. Nej hvor spændende med ny blog :) Jo jeg blogger vist stadig, men alt det pile-halløj har godt nok været lagt lidt på is i vinter. Jeg får flettet alt for lidt :( Tiden går med ZUMBA ;)
  Håber du får held med stiklingene.
  Hos mig står de i tør fattig sandjord. Og det er ret forskelligt om de bliver store eller små. Der er dog altid mange sideskud og de vokser meget vandret. I år har de været meget små (er alle mine pil faktisk i år) derfor de lidt tynde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt med zumba, den er jeg også med på, men begrænser det nu til en gang om ugen. Det er sveddryppende sjovt -måske vi skal ta skoene med når vi mødes til kursus:-)

   Slet
  2. He he - ja den er jeg med på. Jeg har 3-4 gange om ugen, så en hele uge uden er ikke godt :)

   Slet