lørdag den 9. november 2013

Her produceres....

Jeg fletter nu i alle ledige stunder, for at opbygge lager. Det tager jo sin tid, det er jo ingen serie produktion. Pil bliver opblødt i jævn strøm, så der hele tiden er noget at flette af. Heldigvis er vejret stadig så mildt, så den kan lade sig gøre udendørs.
En brændekurv af den kraftige slags, med sideflet af en pil der hedder Fransk flødefarvet. Det giver lidt spil i farverne.


En lille skammel er det også blevet til. Jeg går jo og leger med ideen om at lave et lille børnehjørne til julemarked. Jeg er vist lidt påvirket af at være blevet farmor;-)


Og sidst men ikke mindst, er min fødselsdags løber endelig blevet færdig. Nu venter jeg så bare på den næste fødselsdag i familien, til februar.3 kommentarer:

 1. 3 ualmindeligt smukke arbejder!
  Tager du brændekurv og skammel med til julemarked?
  I så fald må jeg liiiige i banken ;-)
  Den smukke, smukke kurv, jeg købte sidste år har det bare så godt hos mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Ann :-)
   Jo alt hvad er bliver flettet pt. kommer med på marked, så det er et godt sted at holde øje. Glæder mig at høre du stadig er glad for din strikkekurv fra sidste år.

   Slet
 2. Sikke fine ting, og det giver et godt spil i brændekurven med den lyse pil op mod den mørke. Husk at tage et billede af dit børnehjørne i pileflet inden du sælger af det. KH Dorte

  SvarSlet