søndag den 22. juni 2014

Inspirationstur til Skals.

Igår var jeg en tur på Skals Håndarbejdsskole, for at se deres udstilling af diverse elevarbejder. Hold da op hvor var der mange flotte ting, det var virkelig en fornøjelse at gå og se på det hele. Jeg har aldrig været der før, men tankerne har været der... Faktisk er jeg på venteliste til deres broderihold, et hold hvor man er afsted en gang om måneden. Det håber jeg på, men ellers drømmer jeg om at tage et uges kursus på et eller andet tidspunkt. Der er bare noget helt specielt over de broderier der kommer fra Skals.
Jeg har taget en del billeder, godt nok kun med mobilen, men skal lige ha dem overført før de kommer her på siden.
Jeg købte et par kit til brødservietter, fik en rigtig go vejledning til at sy kanten, og kastede mig over broderinålen straks jeg var hjemme igen ;-) den er beregnet til at slå om et brød når flere skal skære.
Forleden dag fik jeg da også flettet en bakke, altid hyggeligt med lidt pil. Det bliver til alt for lidt for tiden, men det bliver bedre.


Pæoner spreder den skønneste duft i stuen.
4 kommentarer:

 1. Hvor er de pæoner flotte!
  Jeg besøgte Skals til jubilæet... Men har ikke set, at de lavede kits til at prøve kræfter med. Det ser da godt ud med den fine kant...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og de dufter fantastisk, eneste udfordring er faktisk at det kniber at bære de kæmpe store blomster. Så jeg plejer at plukke dem ind når de begynder at vælte ;-)
   Kanten er ikke beskrevet, men hende der solgte servietterne viste det lige hurtigt, og jeg fik taget billeder på telefonen, så gik det fint.

   Slet
 2. Hej Hanne jeg var også på udstillingen om fredagen, rigtig flotte ting. Jeg drømmer også om et ugekursus på skals tænker tit på de dejlige måneder jeg havde der for ca. 25 år siden. Her ved os er der travlt men nu med at fejre den nye student. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber I får en dejlig dag med studenten :-) jeg var slet ikke klar over at du har haft fornøjelsen af at være på Skals... Så meget fantasi havde jeg desværre ikke da jeg var ung..

   Slet