mandag den 29. juni 2015

1. Skalsprojekt kom i mål

Endelig fik jeg færdiggjort min først projekt fra mit broderikursus. Det er fantastisk hvad en omgang presning gør ved arbejdet. Selv er jeg helt vildt glad for at lære de nye teknikker, jeg håber virkelig det er noget jeg kommer til at benytte i fremtiden.


Weekenden bød også på kulturelle input, dejligt efter alt byggeriet. Ikke at det er overstået, men lidt pause er der heldigvis ind imellem. Lørdag var der fernisering i den gamle købmandsgård lige på den anden side ad gaden. Her sansede jeg ikke at tage billeder, selv om der var mange flotte ting.
Søndag gik turen til Århus for at kigge på Skulpture by the sea, dejlig tur med sol og meget flot at kigge på.5 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er den blevet smuk.
  Ja, jeg havde læst at der skulle ske en masse i købmandsgården; er det over sommer eller kun den dag?
  Jeg er fascineret af kuglen. Har dog kun set billder af den...
  Jeg var også fascineret af de mega elmefrø i pileflet uden for Teknisk museum i Oslo. Af Tom Hare, GB, Jeg sendte lige en tanke til dig! (foto på bloggen)

  SvarSlet
 2. Tak ska du ha Anne. Der er gang i købmandsgården hele sommerferien, med skiftende udstillere. Og så er der selvfølgelig diverse forskellige musikarrangementer både på torvet og på havnen, så der sker faktisk altid noget i Sæby :-) vi glæder os til at have lidt mere tid til at opleve det.
  Ja, glaskuglen var ganske fascinerende, det kan man ikke rigtig gengive på billeder.
  Jeg så godt dit billede, men kom helt fra at kommentere det. Det er super flot.
  Nogen gange ser jeg noget som jeg tænker.. Skriver lige en besked senerer, og så går det lidt i glemmebogen. Kan godt mærke at IPad er en tidsrøver.. Man skal huske selv at holde justits med tiden.

  SvarSlet
 3. Hej Hanne, hvor er dit broderi blevet smuk. Jeg kan kan huske når man sidder og broderer og det hele er krøllet og blå (overføringsfarve) og man så får det vasket og presset, så bliver det så flot, håber altså det bliver i vinter jeg kommer igang igen med at brodere.
  Får du flettet noget her i sommer ? Måske vi ses på Bratskov, jeg plejer da og skal ned og se.
  God sommer. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte, ja vask og strygning gør underværker.
   Jeg får hverken broderet eller flettet. Alle ledige stunder bliver brugt på byggeri, oprydning, maling, rengøring, indretning og mere nedbrydning... Men vi blir færdig engang, håber jeg 😊

   Slet
 4. Please check out my site <a href="http://www.passwordhelp.co.uk/hotmail_forgot_password.html</a>

  SvarSlet