fredag den 13. maj 2016

Når alting bare går alt for stærkt...

Jeg synes godt nok maj måned har meget fart på... hvor sidder håndbremsen?
Vejret stornydes selvfølgelig, endelig sol og varme. Alting blomstrer omkring os og den lune vind ligger sig behageligt i min have. Eller lad os sige det der engang skal blive en have.
Jeg har flettet par stativer til mine pæoner, som i år bliver nødt til at nøjes med et par krukker. Håber det går an.


På håndarbejdsfronten sker der ikke det vilde. Et par mini kaktusser er det blevet til, som allerede er flyttet på børneværelserne. Så måske skal jeg lige ha lavet lidt flere.


I søndags var jeg på tur med flettepigerne. Denne gang var destinationen Vissinggaard, som dannede rammen om et stor kurvemarked. Det var en dejlig tur, Vissinggaard er et fantastisk sted, som jeg har været så heldig at tilbringe nogle dage på kursus på. Det er vist 12-14 år siden jeg var der i 4 dage og flette med Joe Hogan, sikken en oplevelse. Markedet var flot og der var mange bekendte at hilse på, så det var en dejlig dag. Og ikke mindst var vejret jo perfekt.


I denne uge har jeg også været en tur på kursus på Skals. Skønt som altid... Men desværre sidste gang i denne omgang. Jeg må erkende at jeg ikke kan få det til at hænge sammen med arbejde, transport og alt det andet der skal nåes. Jeg håber virkelig at komme igen senere, om ikk andet så bare enkelte dage, temadage ol.
Jeg fik lige startet op på endnu et lille projekt som det ses på billedet. Forsættelses følger...


2 kommentarer:

 1. Tiden rækker ikke til ambitionerne, Hanne. Det er med at nyde det, vi når. Jeg nød at gå ad kendte stier i Sæby og sendte dig en kærlig tanke ved Vandmøllen.
  Elegant "bur" til pæonerne. De er allere langt fremme. Det gik pludselig lynhurtigt i haven, da varmen kom. Mon det lige tager en pause nu?
  Ærgerligt, at du ikke kan nå Skals turene. Jeg er så spændt på min broderi uge derovre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ambitioner er der nok af, men det gode ved at blive lidt ældre er vel at man bliver mere realistisk. Tror jeg.
   Det er med lidt sjov fornemmelse når gamle kendte steder genses, en følelse af man kender det så godt, og så er det alligevel måske længe siden... Jeg har lige været på besøg i min gamle by i Himmerland, tror det er lidt det samme for mig.
   Skoven og haverne må meget gerne tage en pause nu for min skyld, jeg vil godt undvære lidt varme, hvis blomstringen vil holde lidt længere.
   Ja en hel uge på Skals, det kommer også på min ønskeliste nu. Er det en eller flere undervisere du skal ha? Og ved du hvem?

   Slet