mandag den 11. juli 2016

En tankestreg i sommerferien

Sommerferien er indledt her i Sæby med regnvejr og en gevaldig forkølelse. Så aktivitetsniveauet er indstillet derefter.
Jeg blev absolut forelsket i Ulla's tankestreg, og måtte en tur i den lokale garnbutik. Opskriften er fra Geilsk og garnet er uld/bomuld, og helt fantastisk lækkert at arbejde med. Jeg var nødt til lige at sætte igang..


Jeg er startet med str. 2 år, men skal da vist også lige ha garn til str. 4 nu jeg er igang. Perfekt til sommerferiestrik og eventuelle bilture sydover, hvis det bliver ved med at regne..
Jeg nåede knap færdig med det sidste projekt, mangler lige lidt hestetømmekant og montering... Men det når jeg nok inden ferien er ovre.


Jeg har også haft gang i en lille reparationsopgave. Jeg blev kontaktet af en dame der havde en vugge af ældre dato, der var lidt flet der var gået op ved himlen. Det er dejligt når nogen har tillid til man kan klare sådan en opgave. Det var nu ikke så svært, men selvfølgelig kræver det lidt håndelag. Og vuggedamen blev så glad for resultatet, dejligt.


Jeg vil lige vise et billede af min mest underlige blomst.. Jeg fik den af min søster sidste år. Hele vinteren har den lagt i en æske i kælderen. Da jeg kiggede til den hen på foråret, så den rimelig død ud. Men den fik en chance, blev lagt i en potte med muld, og fik en sjat vand i ny og næ. Pludselig en dag var der en lille stilk på vej op, og så fik den ellers fart på. 50 cm dd. Gad vide hvor langt den kommer på en sommer. Den visner igen og skal igen i æsken i kælderen til vinter.


5 kommentarer:

 1. Dejlige strikkeprojekter. Trøjer er så sød.
  Det er dejligt at få lov til at bruge sine evner og kunne hjælpe andre.
  Den plante er godt nok speciel. Erik kiggede også med... Hvad er det??? Den må da hedde noget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for søren, fik slet ikke skrevet navnet. Det er en Leopartstilk, den har nemlig plettet stilk :-)

   Slet
 2. Hej Hanne. Det er nogle virkelige fine ting du har gang i både med strik, vugge og planter. Jeg er ved at strikke den blå sweater, jeg syntes den er lidt stram forneden. Har du strikket den i samme størrelse som du plejer, eller er du gået en størrelse op ? Håber vi ses til nogle af flettefestivalerne her i sommer. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Dorte. Jeg har strikket samme størrelse som jeg plejer, og synes ikke den er stram. Men jeg undrede mig godt nok over at ribben skulle strikkes på pind 6, altså størrer end den resten af trøjen er strikket på, det plejer jo at være omvendt. Men jeg gjorde som der stod.. Har du måske overset det?

   Slet
  2. Jeg har også gjort som der stod og er kommet et stykke op og nu ser det fint ud. Tak for svar og god sommer til jer. Kh Dorte

   Slet