onsdag den 26. oktober 2016

Broderitid

I går aftes var jeg igen til broderiaften i Kreastedet i Frederikshavn. Det er rigtig hyggeligt, og en anledning til at få lavet lidt mere.
Jeg fik syet det sidste sammentrækssyning på en pude, som jeg faktisk startede op på Skals. Der var pudetema, og jeg fik en idé en dag på arbejde. Så er det godt at have gule lappe ved hånden.Ideen blev bearbejdet med hjælp fra Helga på Skals, samt lidt surferi på Google.


Nu er jeg så nået hertil, og skal afsted efter stof til bagsiden.

Jeg fik også startet op på et lille nyt projekt.. I kreastedet kommer der så mange fine små poser på bordet, når kaffekopperne skal frem. Jeg kommer med en plastpose - og det duer da bare slet ikke.
Så jeg er gået i gang med lidt grønne striber.. lidt tekst, og en picotkant skal der også til.Kreastedet har 40 års jubilæum i år. Det fejres med en meget fin udstilling på kunstmuseet i Frederikshavn.

Jeg var til fernisering i lørdags, smukke smukke arbejder, som jeg slet ikke kan fange med mit beskedne telefonkamera.. Forsøgt blev det dog alligevel. Dette smukke tæppe gav virkelig en fantastisk 3D fornemmelse. Ville gerne ha haft navnet på hende der har syet det - jeg vil tilføje det når jeg skal ned og gense udstillingen.


Fine små broderi billeder var der også, navn bliver tilføjet senere.


Jeg er så glad for at være kommet med i Kreastedet, det er bare sjovere når der er nogen at dele passioner med. Ferniseringen blev fejret efterfølgende med en lækker frokost på Siloen i Frederikshavn, et skønt sted med den fineste udsigt over by og hav (som jeg så heller ikke fik fotograferet :-))


4 kommentarer:

 1. Hej Hanne, det er altså bare så spændende med alt det broderi og virkelig flotte ting du får lavet.
  Det er også hyggelig og sidde med. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte. Ja det er så hyggeligt at sidde med, og der bliver jo mere tid til den slags, når der bliver mørkt udenfor.

   Slet
 2. Hvor ser det spændende ud. Jeg tror, mor og jeg har været til en eller to af deres udstillinger på Bangsbogård? En blandet og en med patchwork omkring Elling Å skibet.
  Det er bare mere motiverende og inspirerende at være sammen om noget. Så dejligt at du er kommet med i gruppen. Hvor holder den til nu?
  Fortsat god kreafornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har været fine udstillinger gennem årene, imponerende mange smukke arbejder.
   Mødestedet er nu blevet på Knivholt, det er et dejligt sted, som jeg dog ikke kender så godt endnu. Men der foregår også mange spændende ting. Bla. Et kæmpe stort julemarked.

   Slet