søndag den 23. oktober 2016

Så blev det alligevel efterår....

Efteråret er da i den grad kommet til byen, og det indbyder til at blive indendørs og hygge med håndarbejde. Tiden flyver afsted, jeg får ikke skrevet så meget her, da min Ipad stadig driller med billeder. Uge 41 blev tilbragt på Tyrkiets sydkyst i 30 gr. varme, hvor der blev slappet af i stor stil. Skønt, men også koldt at komme hjem til efteråret i dk...
Ferielæsning blev denne gang "Tråden" af Victoria Hislop, en rigtig go bog som slet ikke slog til hele ugen.  

Lidt strik er det også blevet til, Århus er færdig og netop skyllet op, så det er klar til at komme med ud i vejret. En fornøjelse at strikke, og skal helt sikkert gentages, så jeg kan få bugt med de mange uldrester.


I mellemtiden strikker jeg vanter, en opskrift fra Garnudslag som lige skal afprøves. Hyggelig projekt, som heller ikke kommer til at være længe.Jeg har været så letsindig at bestille en bod på Julemarked på Sæbygaard slot i år. Så der skal også gang i fletteriet igen. Jeg har en stor dynge pil i blød som er klar i løbet af næste uge, indtil da fletter jeg bark.


4 kommentarer:

 1. 30 grader! Så er det godt nok en kold tyrker at lande i DK!!!
  Strikkede vanter er lige som sokker... gider ikke.. og vagterne er ikke varme i blæsevejr.
  Men dine fletterier gider jeg godt! Pokkers langt til Sæby.. især hvis det er blevet rigtig vinter til den tid... Ellers kunne jeg godt hitte på en udflugt!
  Håber der bliver god gang i salget på julemarkedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kold tyrker ha ha.
   Ja der er mange fine julemarkeder at køre efter, men jeg synes nu der er noget særligt over Danmarks slotte, det giver en ekstra dimension.
   Du har jo en af Danmarks dygtigste flettere i dit område. Anne Mette Hjørnholm er en sand kunstner ud i pilens univers.

   Slet
 2. Vanterne er jeg vild med, måske fordi de er så enkle og associere til ragsokker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Margith. Det er nu lidt tilfældigt med farven, jeg greb bare et bundt meleret og en råhvid fra lagerkassen :-) men det er også skønt at lave noget, dine først at skulle op med pungen.

   Slet