torsdag den 10. november 2016

Hjælp i maskinrummet

Så lysner det vist igen med billeder og blogskrivning fra min iPad. Dejligt med voksne børn der har forstand på al teknikken... så kan jeg bedre hjælpe med lidt børnepasning og madlavning :-)
Desværre får jeg flettet for lidt, der dukker så mange andre ting op som skal gøres først. Men det må gå som det bedst kan. Heldigvis kan den opblødte pil fint holde sig udenfor, nu hvor frosten er kommet. Lidt har jeg flettet, det burde være små juleting, men det synes jeg bare ikke er så sjovt. Jeg er bedst til de lidt mere solide og anvendelige ting. Et stort fladt fad og et kæmpe fuglehus, gode gaveideer vil jeg mene.6 kommentarer:

 1. Dejligt når de kan hjælpe os med det tekniske. Det har jeg også 2 drenge der gerne vil. Flotte ting du har lavet i flet. Jeg har noget pil i blød, håber der kommer lidt tøvejr så det kan fortsætte med at bløde op, tænker det er frossent nu. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte. Jeg synes det er svært med opblødning udenfor nu. Jeg har fået flyttet lidt rundt i vaskekælderen, og regner med at det bliver opblødningspladsen i vinter.

   Slet
  2. Det er som de større arbejder ligesom lettere anskueliggør arbejdet og længden af arbejdet. Småting tager også lang tid, men det syner ikke på samme måde.

   Slet
  3. Ja det er som om småting er lidt tidsspild... men jeg laver nu alligevel lidt.

   Slet
 2. Det fuglehus er da hammerflot. Jeg er også mest til noget der også kan bruges efter jul! Selvom lidt julepynt også er hyggeligt at lave...
  Er du klar til julemarked?
  Godt du fik hjælp til at blogge igen. Den ene tjeneste er den anden værd!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja det begynder at lysne med julemarked. Jeg synes der står pil og kurve overalt, så der er lidt for enhver smag..

   Slet