mandag den 28. november 2016

Julemarkedstravlhed og smart grej

Jeg har ikke haft tid til at skrive ret meget her på bloggen, da al ledig tid er brugt på at forberede julemarked. Nu er det jo vel overstået, der er ryddet til side igen så nu må jeg tage revanche her. Jeg har da lavet en del forskelligt, ikke alle billeder er gemt, så der kommer nok lidt udpluk hist og pist.
Det var et rigtig flot julemarked, med masser af gæster. Masser af snak, handel og indtryk, så det har også været hårdt.
Her er lidt af de julede indslag til min bod, fra da produktionen var igang.Juletræer i støbt beton fod, så de ikke lige vælter i blæsevejr.
Jeg fik også flettet en del barkstjerner, den store her i dekoration. Enkelt og let.
Jeg vil lige vise en rigtig smart dims jeg er blevet foræret af en af mine gode pilevenner. Jeg vidste slet ikke noget sådan fandtes... men ganske uundværlig vil jeg vurdere - nu.


Det er en fin lille spids / nål ca. 5 cm lang og med gevind i enden. Perfekt til at skrue i enden af en lædersnørre, når den skal trækkes i en løbegang. Det er da smart.

4 kommentarer:

 1. Dejligt at du havde et godt julemarked. Også fine ting du har lavet. Glæder mig til at se hvad dimsen skal bruges til. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bestemt også dejligt at få afsat noget af lageret:-)
   Dimsen er super fin til at trække snore i løbegange og lignende.

   Slet
 2. Fine juleting. Dejligt at du/I havde et godt julemarked med liv og lebend.
  Imponerende at gevindet kan holde på snøren... men det lyder smart!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja det der med gevind i sådan en lille dims virker overraskende fint. Det ligner faktisk bare stiften fra en kuglepen..

   Slet