søndag den 4. december 2016

Nu som fuldgyldigt medlem...

Så blev min pose til kaffekruset klar, faktisk også taget i brug og bestemt godkendt af alle de søde piger i Kreastedet, så nu er jeg med på holdet :-) Det er sjovt at vise ting frem til andre kreative sjæle,  på andre virker nok lidt nørdet.


Jeg fik også lige afprøvet den lille pendant set hos Annesindfald, lidt mere arbejdskrævende end jeg lige troede. Men ganske hyggeligt lille projekt alligevel.


Jeg har været igang med broderi på stofservietter fra genbrugsen, Muselmalet til en lille brødserviet er det blevet til. Og jeg tror jeg kender en der er til den slags - håber jeg.
Der kommer lige et par billeder fra min bod i sidste weekend, på Sæbygaard slot. En rigtig dejlig weekend, som jeg håber at kunne gentage næste år.


4 kommentarer:

 1. Hvor er din pose fin. Jeg synes, det er så dejligt at dele kreapåfund med andre; det inspirerer og motiverer. Kald det bare nørdet... pyt!
  Ih, sjovt, at du også har lavet en pendant. Den står så fint til posen. Jeg synes nu ikke det er så besværligt, fyldet måske, bruger enden af hæklenål eller opsprætter til at puffe det ind i pendanten.
  Flotte ting på Sæbygård!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne.
   Ja det er dejligt at komme i forskellige kredse hvor gode ideer deles. I vores flettekreds bliver der også ofte vist strik, patchwork og alt muligt andet.

   Slet
 2. Hej
  Har du en butik du sælger fra når du ikke er på julemarked mm? Jeg står og mangler en stor kurv til garn til julegave og synes jeg har ledt og ledt uden at finde det jeg søger - kan du mon hjælpe mig?
  Vh Majken

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke nogen butik, men send evt. En mail på Helle4hanne@gmail.com så kender jeg måske en fletter i dit område :-)

   Slet