torsdag den 30. marts 2017

Så fik jeg dyrehandler Clausen hængt til tørre

Jeg er blevet færdig med islændertrøjen til min søn. Det har været et hurtigt projekt, det giver jo lidt sig selv når det er på pinde 6, men også meget tungt at sidde med, så det er ikke et strikkeprojekt der har været med i tasken.
Det er stadig med meget bæven når jeg sætter saksen i mit strik.

 Jeg har været rigtig glad for at strikke med Naturuld fra Hjertegarn, det er blødt og lækkert - og endnu bedre efter en skånsom uldvask.
Knægten har prøvet og godkendt, og glæder sig til den er tør :-)


Jeg har haft en travl uge med broderi også. Tirsdag aften var det med de hyggelige piger i Kreastedet på Knivholt. Jeg fik syet en del på husgavlen, men glemte helt at tage et billede.
Onsdag gik turen igen til Skals, denne gang for at deltage i en Emnedag med Amy Lyngå, med sommerblomster som tema. En super hyggelig dag med masser af inspiration og læring, Amy er super kreativ og dygtig underviser, så det var en af de rigtig gode dage.
Inspirationsfotos af nogle af Amy's arbejder.
Jeg hoppede over blomsterne i græsset, for der fik vi en rigtig fin kopiside med vejledning, så det vil jeg prøve hjemme. I stedet fik jeg lavet en lille blomst til en nålemappe, nyt for mig er at sy de løse blade, det var sjovt og egentlig forbavsende enkelt. Og der blev knald på farverne denne gang.


Jeg fik også lige påbegyndt enkelte blomster på en stofserviet fra genbrugsen. Det var især spiralknuderne, der ligge som en lænke rundt jeg skulle ha afprøvet her.


Uha, jeg har mange ting i gang. Det er vist tiden at gøre nogle ting færdig.
4 kommentarer:

 1. Trøjen blev flot! Og heldigvis også godkendt... Der er noget destruktivt ved at klippe... så der kræves en dyb indånding ;-)
  Ih, så flittig med broderiet... mit ligger helt stille!
  Flot og sjov nålemappe. Amy er dygtig. Sjovt så forskellige de to brodøser er!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Ja du har fuldstændig ret med det destruktive klip, det er lidt grænseoverskridende. Men heldigvis gik det godt.
   Selv om broderiet ligger stille for en tid, kommer det jo nok igen. Det er det skønne ved at lave forskellige typer håndarbejde, der kan dyrkes lige som vi vil :-) det er lysten der driver værket.

   Slet
 2. Hej Hanne, kan godt forstå at trøjen er godkendt, den skal han nok blive glad for. Flot broderi, jeg har lavet en toilettaske med disse picot blomster, må have lagt den op på min blog snart. God weekend. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte. Jeg vidste ikke engang det hed picot blomster :-)
   Glæder mig til at se hvad du har lavet, selv om det lige vel foregår mest i gartneriet.

   Slet