tirsdag den 4. juli 2017

Havedrømmene tager fart

Min totale mangel på have har jo faktisk stået på et par år nu, men det begynder at lysne fra nordøst nu :-)
Vi er endelig kommet i gang med den nye terrasse, og jeg tror det bliver godt. Men hurtigt går det ikke, når det skal gøres ordentligt.
I weekenden tog jeg på tur med min mor. Der var annonceret åben have hos Livsnyderhaven og Idé haven. Og jeg skal lige love for der var inspiration at hente. Fantastiske plantesammensætninger, blomstrende roser og skønne havehuse (orangerier). Først fra Livsnyderhaven.

Og så fra Helga's Ide Have.

Det her helt sikkert for vildt at drømme om orangeri på min lille matrikel. Men mindre kan også gøre det. Jeg har fundet et skønt billede fra haveudstilling i København - det er da perfekt til den lille have.
Jeg glæder mig så meget til alt det der skal komme :-)


Jeg har fået syet mit tæppe sammen, købt tyndt cowboystof til bagbeklædning, og er faktisk allerede i gang med at quilte.

2 kommentarer:

 1. Jeg tror det er farligt med de inspirationsture... haveambitionerne vokser jo!
  Jeg holder mine helt nede på jorden ;-) Lige nu er det vedligehold til der kan omplantes mm.
  Flot tæppe af skjorterne... ret stort?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vedligehold er der jo altid i en gammel have, og et stort arbejde. Men når der ikke er nogen særlig have, kan man jo roligt lade sig inspirere. Vi har været i nogle gamle gårdhaver i det "gamle Alcudia" på Mallorca. De er vores største inspirationskilde... så må vi se om vi kan ramme noget der ligner.
   Jo tæppet er stort, man skal jo kunne putte sig :-) 2 x 1,3 m

   Slet