onsdag den 21. juni 2017

Røvspætter, luftballoner, bark og andre småting

Så er det vist på tide med et lille opsamlingsheat herfra.
Bark er høstet, igen i Katsig bakker en dejlig sommeraften med gode veninder. Vin, sandwich, dejlig udsigt og alt det bark man gider høste.Det er sjovt af finde bark med detaljer, det kan udnyttets som detaljer i arbejdet.

Sidste weekend var jeg sammen med en flok dejlige piger fra midt- og Sønderjylland, endnu en af de blandede grupper jeg er så heldig at være en del af. Vi havde sat hinanden stævne til kreative aktiviteter ved Mønsted kalkminer om lørdagen.
Allerede fredag kørte jeg mod Viborg, hvor der var forårsudstilling på Skals. Det ville jo være dumt at gå glip af, når vejen alligevel gik den vej. En fantastisk luftballon tog imod, kurv flettet af elever i samarbejde med Anne Mette Hjørnholm.Skolen bugnede af flotte arbejder, og det er svært at vælge billeder ud. Så jeg nøjes med et enkelt meget smukt juletræstæppe, syet af en af de dygtige piger fra mig gamle tirsdagshold.Lørdagen bød på fantastisk vejr, så det var helt perfekt at sidde ved kalkminerne. Der blev flettet, filtet, malet, snakket, spist, hygget og kørt i tog ind i minen. Dejlig dag.


Jeg flettede "selvfølgelig", der er jeg på hjemmebane. En oval shoppekurv - igen.


Jeg har også været i gang med småtingsafdelingen, et lille skib for fulde sejl.


Lørdagens filtning fulgte jeg fra sidelinien... det er altså smittende. Så i dag kom filten frem af gemmerne. En røvspætte - dejlig lunt siddeunderlag. Det er sjovt at få fat i ulden igen, et fantastisk materiale at arbejde med. Jeg vil gerne lave mere... 
Våd spætte på undersiden.


Færdig spætte der bare lige skal tørre, inden den skal siddes helt flad.Lidt broderi er også blevet færdig. En lille boks med blomster og tekst.
2 kommentarer:

 1. Det er da en stavefejl!!! Hi hi... hvor er den spætte skæg!
  Genial ide!!!
  Og din kurv som sædvanlig smuk... altså..
  Jeg kunne ikke få sommerudstillingen på Skals til at passe ind i kalenderen, desværre. Bedre held næste år..
  Den fine boks er også flot og multianvendelig.
  Hvad bruger du bark til??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej netop ikke en stavefejl :-)
   Det kan være svært at få plads til alt man gerne vil i kalenderen, jeg synes det er en evig prioritering.... arbejdet fylder jo trods alt også en del her.
   Bark bruger jeg til at flette julestjerner, kræmmerhus, tasker, æsker og hvad vej jeg. Har måske forsømt at vise barkarbejder..

   Slet