torsdag den 31. august 2017

Ny opdagelse, giver forhåbentlig flere indlæg på bloggen.

Pludselig kan kan jeg sætte billeder ind fra min telefon. Jeg har længe haft problemer med at sætte billeder på indlæg via min iPad, og derfor er der blevet så langt imellem nyhederne herfra.
Men nu ser det ud til at kunne fungere med billeder fra telefonen. Ja, jeg fatter det altså ikke - hvorfor jeg så ikke kan bruge dem fra iPad. Men for mig er det bare letter at bruge iPad i det daglige..

Jeg har flettet lidt med bark, en lille firkantet servietbox tror jeg det ender med at blive.


Jeg har også boltret mig lidt i haven. Et stykke bar jord har stået og fristet nogen tid. Et par besøg i åbne haver gav blod på tanden. Så jeg har været på indkøb. Stjerneskærm, røllike, SanktHans urt, alunrod, sommerfuglebusk og røde græsser. Det bliver et bed med dyb rød og violet tone. Håber det bliver godt, jeg er for nærig til at fylde det helt ud, jeg ved jo hvor hurtig stauder breder sig. Så næste sommer fylder jeg nok lidt sommerblomster imellem. Og så skal jeg lige på tulipan indkøb, så der er tidlige blomster. Skønt at komme i jorden igen.
Isfuglen gjorde lige visit igen idag. Skønt at se den igen. Jeg var lidt bekymret for om den gad besøge den nye terrasse, men det kan jeg se den gør. Den sad der nok i 10 min. og kiggede i vandet efter noget spiseligt. Selv om det lige nu ser lidt unaturligt ud, da jeg bløder bunker af pil op.2 kommentarer:

 1. Tekniske gåder er mystiske og uforklarlige... med mindre man har forstand på de dele...! Jeg kan blive stædig og makke med det, til det lykkes... uden at ane hvorfor det lykkes!!
  Barkflet, det var nyt og flot. Plejer at kigge hos på det til Kreativ Fritis i Viborg. Tror, hun hedder Bente Coh-etellerandet.
  Fin beplantning, det bliver godt!
  Du er nu heldig med dine uventede gæster!!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja når bare man har tålmodigheden- det kniber vist lidt her. Jeg synes al den teknik er en tidsrøver af rang.
   Bente Coh.. siger mig ikke lige noget. Men er helt klar over at det er i dag og i morgen der er udstilling i Viborg. Desværre kommer jeg ikke derned - der plejer at være mange fristelser.
   Ja når man planter, begynder man straks at glæde sig til næste blomstring. Og jeg glæder mig til at kunne plukke et par blomster ind igen.
   Isfuglen er en meget velkommen gæst her.

   Slet