torsdag den 1. februar 2018

Kaos eller kontrol

Onsdagens kurv er færdig. Jeg havde en bunke pil i overskud fra sidste weekends flettetur. Det passede til at få afprøvet en ny teknik. Krydset fransk sideflet... bogen anbefalede to forskellige farver, det havde jeg ikke, og min pil var lidt tynd. Så istedet for dobbelt antal, snuppede jeg da bare 3 dobbelt. Det giver 144 pil der skal holdes styr på. Men det er jo bare foran en og bag om en.... det er bare lige det med den rigtige rækkefølge. Kaotisk ser det ud, når alle pil er sat ind.


Resultatet er tilfredsstillende, dog har jeg fået øje på en fejl i den anden række flet. Men faktisk tror jeg ikke andre får øje på det. Sjov teknik, der skal dyrkes lidt mere, så jeg får helt styr på rækkefølgen.

Så er januar forbi, der er blevet mærkbart mere lys om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde. Dejligt - jeg glæder mig til at se alle mine nye tulipanløg stikke næsen op af jorden. Indtil da køber jeg mig til en lille smule kulør i stuen.

Jeg har lige været igang med et lille lynprojekt på strikkepindene, simpelthen fordi den manglede. Mit barnebarn kan ikke li at få flyverdragten lynet helt op under hagen, og halstørklæder er ikke særlig godt på legepladsen. Derfor en hurtig halsedisse, af det blødeste garn i forretningen, Sandens Alpakka. Nu skal den lige skylles op, så den kan blive afprøvet på lørdag.


6 kommentarer:

 1. Ihdumilde for et virvar at kigge poå. Det må kræve en vis koncentration! Men resultatet er godt nok flot.
  Jeg nyder at gardinerne skal trækkes for noget senere om eftermiddagen. Vintergækker og erantis lover forår... senere!
  Det er godt hun kunne ringe til en ven, da lynlåsen generede. Flot halsedisse/klipfisk/snydekrave..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja det kan godt være et virvar, men man kan faktisk mærke hvis noget er forkert. Jeg begynder at forstå at kurve kan flettes af blinde..
   Halsedisse godkendt idag på en kold lørdag :-)

   Slet
 2. Du er godtnok alsidig i din kreativitet, glæder mig over at jeg ikke har det med at blive misundelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte, ja begrænsningens kunst er svær. Men det er jo bare et spørgsmål om at finde mere tid. Jeg sidder sjældent uden noget i hænderne, og det er kun fordi jeg ikke kan lade være.

   Slet
 3. Skøn blog du har her Hanne. Jeg er også ret vild med det du broderer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Myrna, ja jeg har da efterhånden også hygget mig med bloggen i en del år. Jeg startede efter inspiration fra Vivian.

   Slet