onsdag den 16. april 2014

Påskeferien skudt igang med at smide vinterdynen

Min Mammutblad i bunden af haven, har den sidste tid trykket på dynen for at komme ud i lyset. Det blev så idag den slap fri, eller næsten. For der holdes øje med nattetemperaturen, bliver den lav, smutter jeg lige ud med dynen for natten.


Et par plantestativer og et par belgiske træer er gjort klar på bestilling. Dejligt at få det ud af verden.Urtehaven i baggrunden er fræset, så der skal vist lægges et par rækker kartofler. Det gode vejr er nydt, det bliver godt med en række fridage, både til havearbejde og til afslapning.
Påskeliljerne er så småt på retur, men så er det jo dejligt at tulipanerne står klar til afløsning.

5 kommentarer:

 1. Hej Hanne, dejlige forårsbilleder, og det ser ud som om du er klar til alt det sjove i haven, såsom at så og nyde det hele som myldrer op i denne tid. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er der da i hvert fald lige blevet sat 3 rækker kartofler, så jeg er igang. Men venter lige lidt med at så, til det bliver lidt lunere i vejret. Go påske til dig Dorte.

   Slet
 2. Hej Helle
  Tak for din kommentar på min blog - så fandt jeg også dig:o)
  Hvor er det flot pileflet du laver og du fletter også til andre, det er sejt.
  Der ser dejligt ud i haven.
  Det ser ud til at mit nye drivhus er mage til dit og jeg vil spørge om du har punktfundament eller fuldt fundament under? Har du erfaringer med samlingen af det som du vil dele med mig? Skriv evt. til lisbeth@countryliv.dk
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Lisbeth. Jeg skriver lige en mail om drivhuset.

   Slet