fredag den 4. april 2014

Alle veje fører til Rom

Der har været lidt stille herfra, men det bare fordi jeg har været lidt ude og suse.... Altid skønt med lidt ferie. 
Den blev indledt med et par hyggelige dage på Fur sammen med alle pigerne fra flettekredsen (nå ja altså kun de 15). Et par helt fantastiske dage med godt selskab, skønt vejr, dejlig mad, masser af pil og og kun et stenkast fra vandet.
Desværre var jeg nødt til at forlade selskabet en dag for tidligt, men heldigvis var der noget godt i vente. 5 dage i Rom, hotel lige midt i alting, og super godt vejr. Det var mit første besøg i Rom, men helt sikkert ikke det sidste. Der er bare så meget at se på, og rigtig mange hyggelige gader og pladser. Det er svært at vælge blandt billederne, så derfor bliver det bare fra en lille kaffepause i solen.Der var rigtig mange spændende små butikker, selv en kurvemager - så bliver man da glad.6 kommentarer:

 1. Der er så dejligt på Fur, fantastisk natur..måske jeg skulle vise Eddie billedet med pilekurvene i Rom, måske han vil med på en tur ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja både Fur og Rom er fantastisk, på hver sin måde. Desværre kan jeg ikke sige hvor butikken ligger, der er så mange små gader, så det kan være svært at huske hvor man er.

   Slet
 2. Hej Hanne det ser rigtig hyggelig ud dernede i Rom, og så var det da sjovt at du lige fandt en kurvemager. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt sjovt hvordan man bliver draget af kurve...

   Slet
 3. Det er dejligt at du havde en skøn tur - jeg vil også gerne vide hvor kurvemageren bor til næste gang jeg skal til Rom!! ;o)
  kh charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg kan udpege kvarteret... Så må du selv ud og lede ;-) men der er altså mange andre spændende ting også, heldigvis.

   Slet