mandag den 6. oktober 2014

Helt og total endomondoløs.......

Nu er det jo ikke al nymodens dimseværk jeg synes er så smart... og jeg har det faktisk rigtig godt selv om jeg ikke har endomondo.. Faktisk går jeg da tit en tur, bare sådan for fornøjelsens skyld :-) Det er jo særligt spændende når omgivelserne er nye, byen skal udforskes. Der er et hav af små gyder, stier og ukendte gader - det bliver en dejlig tid med at få fundet magurit-ruterne (de helt private)
Idag tog jeg lige 40 minutter i rask trav, der var både å, havn, strand, skov og by undervejs. Det er da ikke så ringe endda :-)

 
 
 
Jeg tror sørme jeg opretter en ny etikette - natur.....
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Du bor jo på en af de skønneste pletter på danmarkskortet. Stranden er skøn, skoven vidunderlig, byen hyggelig.... Glæder mig til årets gang i fotos....

  SvarSlet
 2. ja det er en dejlig by. Desværre er jeg ikke så skrap en fotograf, det bliver kun til almindelige telefonskud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bedste kamera er det du har på dig... oftest mobilens.. de fleste af mine billeder er skudt med min mobil. Det handler lige så meget om at fange øjeblikket... og det er et par dejlige billeder du har lagt ind her.
   Jeg har nydt at gå både på strandpromenaden og i skoven!

   Slet
 3. Dejlig med et nyt sted at udforske og heldigvis har vi meget smuk natur omkring os. Glæder mig til at se mere Sæby i billeder. KH Dorte

  SvarSlet