lørdag den 5. december 2015

Spiralknuder og edderkopper.

I denne uge var det igen tid til at drage til Skals. Jeg begynder at føle mig mere hjemme dernede, og der er lidt mere ro på.
Denne gang fik jeg lært at sy spiralknuder og edderkopper, sting der kan laves mange sjove ting med. Det blev et lille juleophæng denne gang, selv om det er alternative farver..Årets advents indretning er lavet i et gammelt lerfad. Jeg er jo så heldig at have en utrolig kreativ blomsterforretning som nabo, så da der var juleinspirationsaften var jeg selvfølgelig med. Det har givet ideer til et lidt andet udtryk ind jeg plejer, det er godt at lære nyt. 


Det er ved at være alvor med julen er i nærheden, der er den fineste udsmykning i byen. I torsdags var jeg til julekoncert i kirken med Nordjysk pigekor, så kan man ikke undgå at komme i julestemning. Pigerne stod i våbenhuset og sang jingle bells da vi gik ud af kirken, hold da op et sus det gav. Det eneste der manglede var lidt snefnug i luften.
Helga (stormen) har været forbi, det regner og rusker og er ikke særlig julet. Jeg ønsker mig lidt frost og høj himmel tak.

2 kommentarer:

 1. Smuk juleophængsbroderi. Du får da noget ud af dine Skals-aftener.
  Og så er din adventstage godt nok flot.
  Sæby kirke er smuk. Har været til flere familiebegivenheder der. Det må virkelighave været en dejlig oplevelse med Nordjysk pigekor. Jeg glæder mig til at opleve Radiopigekoret inde DRs koncertsal næste weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Heldigvis er Skals dog på daghold, jeg fik tilbudt aftenhold, men det ville ikke gå for mig med den lange transport.
   Radiopigekoret bliver også en stor oplevelse. Jeg har stadig tilgode at opleve dr koncertsalen, det skal blive i 2016..

   Slet