søndag den 19. juni 2016

Weekend fyldt med gode oplevelser

Jeg har været så heldig at komme med på udflugt, endda på afbud...
I Frederikshavn er der en kreds af kreative damer på Knivholdt, der hedder Kreastedet. Min søster er medlem, og det bliver jeg også snart. Jeg var så heldig at få plads på deres sommerudflugt igår. En busfuld glade damer var det gode selskab hele dagen. Første stop var Skals Håndarbejdsskole, hvor vi så skolens sommerudstilling. Som sædvanligt mange flotte ting, så smukt opstillet. Det er en fornøjelse med så mange smukke billeder på nethinden. Og jeg bliver i den grad inspireret til at sy mere.Jeg ved ikke hvem der står bag disse arbejder, men ganske smukke. Jeg har et eller andet med huse... det har altid tiltalt mig, men måske er det derfor jeg arbejder i byggebranchen..


Anne Mette Hjørnholm havde en bod udenfor skolen, hvor hun var godt igang med at flette en gedebuk. Hun er superdygtig, og geden meget vellignende.


Indenfor var der også dyr, man får lyst til at hækle lidt mere...

Efter Skals gik turen til Lundø, hvor vi besøgte Savillas cafe og butik. Det var bestemt også en oplevelse. Lækker frokost, og spændende butik. Jeg glemte helt at tage billeder, men det betyder vel bare at jeg var fuldt tilstede :-)
Derfra gik turen til Elins broderier i Hjerm. Sikken en oplevelse - stadig næsten helt uden billeder..


Kagen, kaffestellet, stemningen, Elin - det hele var bare så gennemført. Det kan ikke forklares, bare kør derover ... 
Det var en lang tur hjemover, turen gik nord om Limfjorden med et kort stop på Vejlerne. Sikken en dag, fyldt op med oplevelser. Og lidt nyt grej blev da også hjembragt..


Søndagens frokostgæst sidder på hegnet. Isfuglen sad på lur, pludselig dykkede den i vandet. Kom op igen med en lille fisk i næbbet. Tid nok til jeg kunne nå at fange den på foto - det er da helt vildt dejligt at have den lige uden for døren.4 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder, det lyder som en dag, man sjældent glemmer. Kan se vi begge skal til og brodere flag. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er lige startet op på flaget... Her kræver det godt nok luplampe, men så er det jo heldigt jeg har investeret.

   Slet
 2. Ih.. hvor er jeg glad for, at du fik sådan en god dag. Jeg var også forelsket i de forskellige husbroderier.... og meget andet!
  Elin er virkelig et besøg værd. Jeg kan se, du har taget samme kop, som jeg plejer! Du fik da noget med hjem fra Hjerm! Hvilke farver skal din blomst mon have? Elin har så mange fine småting, der er overkommelige og inspirerende.
  Fantastisk med en Isfugl i haven! For tiden morer jeg mig over alle fugleungerne ude ved foder/badepladsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var godt nok imponeret over Elin, hele hendes udstråling. Det passer så fint ind lige netop der. Jeg gik og beundrede hendes akvareller, som havde helt den samme romantiske stil. Jeg håber at komme tilbage, måske til en kursusdag.
   Ja, vi nyder også fugleungerne. Vi har mange Vipstjerte, de sidder og fodre ungerne i træerne lige uden for vinduerne.

   Slet