fredag den 13. januar 2017

Jeg sidder og hakker lidt i det ..

Jeg har udfordret mig selv - jeg er ikke særlig kunstnerisk begavet, så det frie flet er nok det sværeste jeg kan lave. Et flagspættelignende individ er landet på den store Kastaniestamme i haven - og nej, ideen er ikke engang min egen. Fundet på Pinterest - verdens største idékatalog. Men en sjov udfordring.I morgen skal jeg flette seriøst, flettekredsen mødes og pilen er gjort klar. Jeg glæder mig som altid, det er en fornøjelse at have sådan en gruppe "lidelsesfæller" - det giver masser af ideer, inspiration og ikke mindst de gode samtaler.

4 kommentarer:

 1. Søren Spætte er da så fin! Ligner bestemt den jeg havde på foderpladsen, samme attitude.
  Rigtig god flettefornøjelse. Glæder mig til at se resultaterne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. desværre er spætten fra den gamle have ikke kommet med i flytningen, der er nok for meget by her. Men så er det jo godt med en kopi.

   Slet
 2. Hej Hanne og godt nytår. Din spætte er rigtig fin. Håber i havde en god flettedag, jeg skulle desværre noget andet. Dejligt billede du har fået som baggrund med sne på grenene. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte, jo det var en rigtig hyggelig flettedag. Det er længe siden vi har været så mange som i lørdags, det er jo dejligt.

   Slet