torsdag den 21. september 2017

garn, tråd, uld, stof......

Ja det er vist råstofferne i dette indlæg, selv om der også har været pil og bark i hænderne.


Endelig er jeg blevet færdig med håndledsvarmerne i vævestrik. Ikke at det ser ud af ret meget, men når det er strikket med 3 forskellige farver tynd uld, sammen med en helt tynd følgetråd, så giver det altså en del fugleredearbejde. Resultatet er jeg godt tilfreds med, at vi er nået til årstiden er jeg knap så tilfreds med.


Sidste uge var jeg en tur i Hallund på et lille aftenkursus hos Filtestedet. En skøn aften, der virkelig giver lyst til mere uld i livet. Et fantastisk materiale at have i hænderne.
Det blev til et cover til min Ipad, der lige mangler en magnetlås. Og så tror jeg den store keramikknap er landet hvor den skal være.

Jeg nåede også lige at lave en lille auberginefarvet pung / ting. Den har fået lynlås og et lille broderi - og skal vist sendes afsted som et lille gave, med noget lækkert indeni.

Jeg har været i gang med Annette Danielsen's søde Nussemus - opskriften ligger gratis på nettet, og er slet ikke til at stå for. Disse to har fået en lille madras og pude, nu venter de blot på endnu et tæppe, og pludselig skal nissen forbi ved børnebørnene. Jeg vil så gerne at weekendgaver i december kan være hjemmegjorte, og så skal man jo være på forkant.

Ugen bød også på en aften i godt selskab og noget bark af en dimension jeg ikke før havde haft i hænderne. Lige nu er det stillet til tørre med et par brosten og aviser - så derfor må billedet vente lidt.3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Vævestrik er spændende! Men med tre farver kan jeg foretille mig, at der skal vikles kontra meget tit😉
  Fint filt.. det er en teknik jeg aldrig har kastet mig ud i. Kun beundret resultaterne! Den lille pung er blevet fin og elegant.
  Nussemusene er nuttede. De kan forfines med meget personality😃 Flot sengetæppe!
  Barken venter vi så på bliver tør...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne :-)
   Filt er et skønt materiale med rigtig mange muligheder, og så får man dejlig bløde hænder, til forskel fra pileflet :-)
   Jeg kan høre rundt omkring at der er strikket rigtig mange mus de sidste uger, sjovt projekt.

   Slet