fredag den 29. september 2017

Pil, bark og bæredygtig genbrug

Ja som overskriften lover, sker der lidt af hvert her i butikken.
Sidste weekend var jeg sammen med flettekredsen i Himmerland, skønt når det lykkedes at samle flokken. Det er en flok kreative kvinder, der også har gang i mange ting, så det er et kæmpe inpsirationsforum.
Denne gang flettede jeg i ganske tyndt pil, så jeg var på udebane. Men faktisk er jeg super godt tilfreds med resultatet, der er noget let over det når pilen ikke er for tyk. Læderhank købte jeg på pilefestival, så den var nem bare at montere.
Bunden er lavet på en ring, og flettet som en fransk ostebund. Heller ikke noget jeg gør så tit, men den virker altså godt. Bliver rimelig lige og regelmæssig.

Så har jeg været ude i noget bæredygtigt broderi. En idé fra Pinterest som overhalede alt andet indenom. Sådan er der bare nogen ting der skal laves straks.
Et indkøbsnet, model efter brugesens egen design. Et par gamle cowboybukser, 3 m gjordbånd, lidt broderitråd - og et par meget hyggelige aftner senere.
Lidt dårlig billedkvalitet - men solen skinnede (ja det var rigtig nok)

For et par uger siden var jeg til kreativ aften hos en god veninde i byen. Hun er ganske skrap til bark flet, så det var menuen. Jeg lavede en beholder ud af 2 kæmpe stykker bark, der er syet sammen i bunden. Toppen er syet fast på en ring med flækket pil. Beholderen er syet sammen i de 4 sider med barkstrimler. Den har stået til tørre udstoppet med aviser og brosten. Den store revne er kommet i tørringen.. overvejer lidt om hullet skal stoppes med et par tynde barkstrimler... måske skal den bare ha lov at være sådan.


4 kommentarer:

 1. Rigtig flot piletaske, du laver fine ting både i tynd og tyk pil. Beholderen i bark er flot som den er og du finder sikkert et eller andet flot at sætte i den eller også er den jo dekorativ som den er. Måske jeg skulle lave nogle af de bæredygtige tasker også, men der er vist lige et par strikkeprojekter som skal være færdige inden. God dag til dig Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Dorte. Ja der må findes en krog der mangler en barkbeholder.. heldigvis har jeg jo fået en hel ekstra bolig på første sal, så vi ikke helt drukner selv :-) ja arbejdsløs bliver vi vist næppe. Jeg skal ud på garnkøb idag :-)

   Slet
 2. Jeg kan godt lide den tynde pil. Giver lethed og finesse!
  Den taske er bæredygtig i ordets bedste mening😍
  Barken er særpræget... mon du har fundet en plads, hvor den kommer til sin ret..,

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altså et godt ord, som er højaktuel.
   Ja mon jeg finder en plads? Faktisk har jeg det sjovest med processen at udføre, så strander der nogen gange nogle ting rundt omkring.

   Slet