søndag den 4. januar 2015

Juleferien synger sit sidste vers

En dejlig lang juleferie er ved at være overstået, pynten er ryddet af vejen og der er ryddet op i gamle mails og billeder (en typisk nytårsgrille hos mig...) dog mangler vi stadig at få bugt med en del chokolade. Men det må vi så arbejde på i januar.
Jeg har haft en bunke pil liggende i haven siden november måned, og det er godt nok længe. Troede det var gået helt i opløsning, jeg havde simpelthen ikke orket at få det i fryseren. Så stor var min glæde igår, da jeg fandt ud af at det faktisk kunne flettes med :-)


En lille kurv med asymmetrisk lukning og hank af et strandfund, det er der jo kommet mere af når jeg dagligt kan gå på stranden. Og en lille lygte af et glas fra Ikea, beklædt med dugpil og fitching.

Ellers har juleferien budt på mange gode ture i omegnen, sneen er væk igen. Det er helt fint nu vi igen skal køre på arbejde. Men det var utrolig flot fra d. 28 til d. 31. Billederne er fra den 30. Det var helt eventyrligt flot.


8 kommentarer:

 1. Hej Hanne fine kurve, og dejlige billeder fra Sæby. Ja lang juleferie er slut nu, men også dejligt at skulle igang igen. Vi ses snart til flettedag, så skal jeg vist have lært at lave asymmetrisk kurv. Godt nytår. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nu godt nok at komme igang igen. Hverdage er ikke så tosset. Det er da utroligt hvis ikke du har flettet med asymetriske lukning før. Den er let, og jeg vil gerne hjælpe hvis det er nødvendigt. Husk en pind/gren til hank og en boremaskine :-)

   Slet
 2. Tak for de smukke billeder. det fra Paradisjordene at fantastisk.... Elsker at gå fra havnen og om til byen langs åen.
  Fiks kurv med vragstykkehank, den er så velproportioneret.

  SvarSlet
 3. Hyggeligt du er jo ganske kendt i byen. Jeg finder stadig nye steder, igår gik jeg tur langs stranden syd for havnen, det vidste jeg faktisk ikke var muligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nordstrand har altid været den fine strand. Sønderstrand var ildelugtende og beskidt, tror slagteriet havde udløb der? Lidt længere sydpå var der både skrænter og spændende steder. Mine forældre boede i nogle år ude på pottemagervej, da området var helt nyt. Og mor gik tit ned til stranden med vores unger, når de var på ferie deroppe.
   Mine ferier var i Vinkelvej 3.

   Slet
  2. Der har vist også været en rensningsanlæg for mange år tilbage. Det er væk nu, og der er bygget nogle flotte udsigtslejligheder. Lugten er der vist også styr på, det får man slet ikke lov til idag, selv om slagteriet stadig ligger i byen.
   Jeg læser vejskilte på alle gåture, så jeg lærer vel byen at kende til fods med tiden.
   I øvrigt er der jo også Sæby miniby ved stranden mod syd, det er et flot og spændende arbejde der bliver udført der. Kunne bare kigge gennem hegnet, men det skal besøges en dag.

   Slet
  3. Ja, det er en flot udsigt de lejlighder har!
   Minibyen har jeg også til gode... Men det bliver vel sommer en gang....

   Slet
  4. Kan du ikke sende mig en mail... så kan jeg hjælpe med mønstret....

   Slet