fredag den 16. januar 2015

Ny restaurant i gaden...

Jeg har været igang med at flette en ny model af foderhus til fuglene. Jeg har jo ikke meget plads, og ikke engang et eneste træ på egen grund. Men der står et pæretræ i naboens have lige op af læmuren... Det er lige ud for køkkenvinduet, så der har jeg nu indrettet lidt til fuglene. Mon ikke det går an, og fuglene vil indfinde sig. Det håber jeg. Nu varsles der jo vinter, så vi må være beredte.


Jeg kæmper en kamp med skrifttypen... Vil skifte til Arial, men det kan jeg simpelthen ikke få til at virke. Jeg blogger næsten altid fra min iPad, er der nogen der ved om man kan skifte standard, så det altid er den samme skrifttype...

Øh.. Jeg fatter det ikke, for så trykker jeg på udgiv... Og skrifttypen er så lige ændret til Ariel. Det må være en fejl 40.
2 kommentarer:

 1. Ha... jeg troede det var en ny fancy restaurant i gaden... der er jo allerede nogel stykker!
  Flot fletværk til fuglene... mon ikke de kommer, når kulden melder sig. Vi har i hvert fald mere trafik ved foderpladsen allerede.
  Jeg har valgt Verdana til teksten, den ligner Arial, men er lidt mere åben og tydelig.
  Man kan ikke se teksten irl, mens man skriver. Det ses først, når du har udgivet... ret træls! Men man kan jo heldigvis redigere og ændre font oppe i bjælken...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var ikke ny fancy restaurant, der er jo en del i Sæby :-) men bare et lille fuglehus. Håber vi med tiden kan lokke flere fugle til haven.
   Ja det er altså nogen gange lidt bøvlet at lave indlæg fra iPad, men jeg har bare ikke min pc ret meget fremme når jeg har fri.

   Slet