torsdag den 7. januar 2016

Ny toilettaske i brugervenlig design

Jeg har fået syet en ny toilettaske i tekstilvoksdug. Mønster og idé er igen fra Skals. Det er faktisk en rigtig dejlig størrelse i højformat, så shampoo osv. kan stå oprejst. Der er sort foer, og et par indv. lommer også i højformat, der lige passer til tandbørsten. Den er afprøvet, og jeg tror bestemt også den  er godkendt - nu skal jeg bare lige finde en ferie...


Så har jeg givet mig selv en forsinket julegave, jo det synes jeg rigtig godt om. Den kom med posten igår - og levede helt op til forventningerne. Sikken en dejlig bog, smukke broderier, dejlige billeder
og opskrifter på lækre kager osv. der skal prøves. Heldige mig. Bogen er fra Elins broderier.

4 kommentarer:

 1. Smuk toilettaske.. og meget gennemtænkt i designet!
  Jeg måtte lige ind og kigge på den brodribog. Jeg havde kun set en fra Elin. Den nye er de virkelig inspirerende... Jeg fik sådan lyst til at prøve med broderi... Det kunne være en skøn oplevelse... Faktisk er det en meget gammel drøm om en uge med Skalsbroderi på Skals!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Ja denne bog er nr. 2. Den første er udsolgt, men jeg har skrevet mig på ventelisten til et nyt oplag.
   Det er så skønt at brodere, jeg nyder det i fulde drag. Men er også lidt bekymret for jeg helt svigter pilen. Der har jeg jo så mange gode venner som jeg ikke vil undvære samværet med.
   Men Skals vil du ikke fortryde. Har du set der også er mulighed for bare at komme enkelt dage? det var jo en mulighed for lige at snuse lidt til det.

   Slet
 2. Hej Hanne rigtig fin toilettaske, så må du lige finde den ferie.
  Jeg har engang lånt begge bøger på biblioteket, der er rigtig mange fine ting i dem. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. det havde jeg slet ikke tænkt på, jeg må da fluks på biblioteket efter nr. 1

   Slet