fredag den 22. april 2016

Nu hænger petroleumsfarvede lynlåse jo ikke på træerne....

Jeg har brugt lidt til på at opstøve den rette lynlås, det lykkedes ikke helt farvemæssigt. I hvert fald slap min tålmodighed op. Jeg har købt en sort, og det er vist også ok.
Det nederste billede viser den rigtige farve. Jeg er helt godt tilfreds, mangler bare lige at få syet et bånd på bagsiden. Så må vi se om den ikke kommer i brug som overtøj her i foråret.

Knap er den ene montering overstået, og den næste ligger for tur.... det er altså ikke min hobby at sy sammen, det er bare noget der følger med.Min Annette Danielsen trøje er færdig, og skal bare syes sammen. Måske skal lidt justeres i halsen..
Og hvad skal jeg så nu strikke??????


4 kommentarer:

 1. Den er blevet så flot, din jakke. Hvad er det for en A D trøje??
  Uha... jeg kan blive helt panikken, når jeg pludselig havner i en "hvadskaljeg nustrikkehul"! Spændende hvad du kaster dig over...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Anne. A D trøjen er fra den nyeste bog Vinterdage, model Rimfrost. Jeg tror den bliver god.
   Hvadskaljegnustrikkehullet :-) kommer sikkert ikke til at vare længe, men jeg trænger vist også til at brodere lidt.

   Slet
 2. Hej Hanne, har været omkring et par gange på ipad men kan åbenbart ikke kommentere fra den, så nu er jeg på den stationære og den er der ingen problemer med. Den strikkede jakke i fletstrik er blevet rigtig flot, og den ser også rigtig varm ud, den skal du nok blive glad for her i det kolde forårsvejr. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte. Tak for kommentaren. Det er da mærkeligt du ikke kan skrive fra iPad, det kan jeg heldigvis godt. Det er sjældent jeg bruger pc i fritiden.
   Ja lige nu er der da i den grad brug for en varm trøje.
   Kh. Hanne

   Slet