søndag den 5. maj 2013

Pestotid

Ramsløgene nærmest vælter op af jorden langs vores bæk i haven, et skønt syn og en dejlig duft.


Så er det selvfølgelig også et must, at der må laves pesto. Opskriften sjusser jeg mig lidt til, masser af ramsløg, ristede pinjekerner, olivenolie, hvidløg, citron, salt og permasanost. Det skal blive godt i selskab med en omgang pasta.



6 kommentarer:

  1. Hej Hanne, der er nok mange som er misundelige på dine ramsløg, det er ihvertfald populært. Her arbejdes i døgndrift så der er ikke megen tid til at blogge fra min side. Kh Dorte

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er en skøn plante, som spreder sig villigt. Så der er nok at dele ud af ;-) go arbejdslyst på planteskolen.

      Slet
  2. Det lyder syper lækkert, jeg har tilgode at smage det. Men møder det nok et eller andet sted en dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er da i hvert fald blevet vældigt populært i disse år. Jeg så det første gang i en grøntsagskasse fra Aarstiderne, uden at vide at det voksede i min egen have ;-)

      Slet
  3. Mums :o)
    Vi var i skoven for et par dage siden, hvor der også stod ramsløg i lange baner. Sikke en duft.. eller lugt for den var godt nok kraftig :o)

    Jeg har fået taget en masse billeder til dig, men kan ikke hitte din mail adr nogen steder. Vil du sende mig en mail på lisehalager(a)os.dk

    Mange hilsner fra Lise

    SvarSlet
  4. Ja duften er lidt kræs. Jeg kan bedre li Annemoner, og det er lige nu. Skønt.
    Tak for billeder, det er en super hjælp.

    SvarSlet